Αρχική Σελίδα : Περιοδικό ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ
Περιοδικό «Εξαρτήσεις»

Οι «Εξαρτήσεις» αποτελούν εξαμηνιαία έκδοση του ΚΕ.Θ.Ε.Α. (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) με τη διαρκή συνεργασία του Addiction (Blackwell Publishing/Addiction Press) , μιας από τις εγκυρότερες διεθνείς επιστημονικές περιοδικές εκδόσεις στο χώρο των εξαρτήσεων.

Το περιοδικό φιλοξενεί πρωτότυπα άρθρα ελλήνων ειδικών βασισμένα σε πρωτογενή έρευνα, μεταφράσεις πρόσφατων ή υπό έκδοση κειμένων (άρθρα και περιλήψεις άρθρων) του Addiction, καθώς και νέα και γεγονότα του χώρου των εξαρτήσεων. Η επιλογή των κειμένων γίνεται με την επιδίωξη να φωτιστούν διαφορετικές πλευρές του φαινομένου και να προβληθούν όψεις του που στην Ελλάδα δεν έχουν ακόμα επαρκώς σχολιαστεί. Παρακολουθώντας τις ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις στον τομέα τους, οι «Εξαρτήσεις» φιλοδοξούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για γόνιμο διάλογο ανάμεσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, τους επαγγελματίες του χώρου και τους πολιτικά υπεύθυνους για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Οι «Εξαρτήσεις» είναι μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Εκδοτών των Περιοδικών για τις Εξαρτήσεις (Ιnternational Society of Addiction Journals Editors – ISAJE) και υιοθετεί πλήρως τη Συμφωνία του Farmington.

Άρθρα του περιοδικού «Εξαρτήσεις» που αφορούν κυρίως στην χρήση ουσιών και εφηβεία θα φιλοξενούνται στην ενότητα «Θέμα της Εβδομάδας» της ιστοσελίδας μας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του περιοδικού πατώντας εδώ

Bookmark and Share
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Εγκαίνια web-radio από 22 γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς
Εγκαίνια web-radio από 22 γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr