Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ - " Η Ζάκυνθος είναι ένας τόπος με πολλούς λόγους για να την επισκέπτεσαι ξανά και ξανά... "
Οι θερινές διακοπές της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ σε κατασκήνωση της Ζακύνθου ολοκληρώθηκαν κι αυτό το καλοκαίρι.
Παρά της αντιξοότητες της συγκεκριμένης συγκυρίας στην χώρα μας, η έμπρακτη υποστήριξη της δημοτικής αρχής, τοπικών φορέων, εταιριών και φίλων ιδιωτών,  κατέστησαν δυνατή στα παιδιά της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ την ευκαιρία για ψυχαγωγία και ανατροφοδότηση που θα δώσει κίνητρο στη συνέχιση της προσπάθειάς τους.
 
Η κατασκηνωτική περίοδος των παιδιών φιλοξένησε και μια εσωτερική διαδικασία τα επονομαζόμενα ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ όπου τρία μέλη της Κοινότητας πέρασαν επισήμως στην Επανένταξη, δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα για την αλλαγή και το μεγάλωμα.
Η εκδήλωση όμως που προετοιμαζόταν από καιρό με ώρες προβών και αναμενόταν απ’ όλους με θέρμη, ήταν η συναυλία με τη μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ στο λόφο ΣΤΡΑΝΗ.
 
Η ευγνωμοσύνη είναι το λιγότερο που μπορούμε να εκφράσουμε για τη συμβολή της τοπικής κοινωνίας στην υποστήριξη του έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Για το λόγο αυτό και μετά από σχετική επικοινωνία με την Περιφέρεια Ζακύνθου, έχουμε δεσμευτεί για την τρέχουσα χρονιά στην οργάνωση μιας παρέμβασης ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών στην εφηβεία σε συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού της Ζακύνθου.
Οι πράξεις αλληλεγγύης είναι αυτές που γαλβανίζουν τον κοινωνικό ιστό ώστε να μπορεί να συγκρατεί  τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη δίνοντας ευκαιρίες για επανένταξη με αξιοπρέπεια στη ζωή.
 
…με λίγα λόγια πως βλέπουν τις διακοπές στη Ζάκυνθο παιδιά και γονείς του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

…«Η Ζάκυνθος είναι “καθαρές διακοπές” Κοινότητα και ομάδα με νιάξιμο και ενδιαφέρον είμαστε όπου και να πάμε, χωρίς να έχει σημασία το μέρος. Αν και η Ζάκυνθος, είναι το μέρος όπου περνάμε καταπληκτικά με πολλές καινούργιες εμπειρίες και για πολλούς πολλές καινούργιες δραστηριότητες.
Μακριά από τη βαβούρα και τη ρουτίνα της πόλης, φτάνουμε στην ηρεμία και τη γαλήνη της νησιώτικης υπαίθρου. Στήσιμο σκηνών, πανέμορφες παραλίες, εκπληκτική θέα και η καλοκαιρινή συναυλία είναι από τα πράγματα που γέμισαν τις διακοπές μας αυτό το καλοκαίρι. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας στήριξαν στο να πραγματοποιήσουμε για άλλη μία χρονιά την εμπειρία αυτή και ελπίζουμε να γίνεται κάθε χρόνο για όλους όσοι έρθουν στην κοινότητα.»
Μέλη της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
  
… «Ας μιλήσουμε για την οικογένεια. Η οικογένεια στηρίζει το παιδί στη μάχη για μια καθαρή ζωή. Η οικογένεια της ΣΤΡΟΦΗΣ στηρίζει γονείς και παιδιά στον αγώνα για ζωή χωρίς εξαρτήσεις. Η οικογένεια Τράνακα στηρίζει τις διακοπές της Κοινότητας στη Ζάκυνθο και η μεγάλη οικογένεια των κατοίκων της Ζακύνθου στηρίζει το έργο της ΣΤΡΟΦΗΣ και το όραμα για μια κοινωνία με αξίες και ιδανικά.
Αυτά σκέφτεται κάθε γονιός στο λόφο ΣΤΡΑΝΗ ακούγοντας με τα αυτιά της καρδιάς την συναυλία της Μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ.»
Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
 
Για την υλοποίηση της κατασκηνωτικής περιόδου των μελών της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ, ευχαριστούμε θερμά, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Ζακύνθου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκουλικάδου ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ, τις εταιρίες: Ionian Ferries, ΚΤΕΛ Ζακύνθου, Look Up Τράνακας, Φούρνος Τράνακα, 3Ε,Tsilivi Water Park, Fantasy Mini Golf Ζακύνθου και τα εστιατόρια “Η Θύμαλος” και “MEΝΙR”.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά μέσα επικοινωνίας του νησιού που υποστηρίζουν το έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ δίνοντας χώρο να ακουστεί η φωνή μας. Πρόκειται για τα εξής:IONIAN CHANNEL,  ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΣΚΑΪ 90,2, & BRAVORADIO 89,6, ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Ακουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ακουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΑΠΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ακουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
32 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΟΦΗ……O ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ρ/Φ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Η ΣΤΡΟΦΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ
Spot ΚΕΘΕΑ:
Spot ΚΕΘΕΑ: "Πνιγμός" για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Κοινότητας στα Καμένα Βούρλα
Καλοκαιρινή Κατασκήνωση Κοινότητας στα Καμένα Βούρλα
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr