Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Κείμενα γονέων από την εκπομπή με τίτλο: ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΑΡΙΑ Γ.

Το καθαρό καλοκαίρι

Η ζέστη αποπνικτική…τα τζιτζίκια φλυαρούν ασταμάτητα από το πρωί και εγώ βρίσκομαι σε μια διαρκή προσπάθεια να ετοιμάσω το κείμενο μου για το ραδιόφωνο… οι σκέψεις μου ένα κουβάρι μέσα στο κεφάλι μου…αδυνατώ να συγκεντρωθώ και έχω μπερδευτεί …να γράψω αυτό που νιώθω; Ή Να γράψω αυτό που πρέπει; Ναι …αυτό που πρέπει να ακουστεί θα γράψω…
Το στομάχι μου κλωτσάει ….μα πρέπει να ακουστεί πως είμαι εντάξει ανταπαντώ στην σκέψη μου…το στομάχι μου βαράει πιο δυνατά …και εγώ προβληματίζομαι…
Εδώ και μέρες προσπαθώ να συγκεντρωθώ να γράψω το κείμενό μου και δεν μπορώ…

Μελαγχολία, ματαίωση και έλλειψη συγκέντρωσης μου στερούν κάθε έμπνευση…
Το γεγονός πως είμαι μητέρα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν δύσκολες στιγμές ή δύσκολες καταστάσεις που βιώνω και καλούμε να αντιμετωπίσω….
Σταματάω την γραφή και βάζω τον αγαπημένο μου Νοβελ να ακούσω…πάντα με βοηθούν οι στίχοι του…

Δεν ξέρω τι συνειρμό έκανα και σχεδόν αυτόματα το μυαλό μου πάει στην κοινότητα …
Σκέφτομαι τα παιδιά μας, τον αγώνα που κάνουν και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν…και κάπως έτσι, μέσα από το ταξίδι των σκέψεων και των αναμνήσεων φτάνω και στην μπάντα της Στροφής…που είναι και το θέμα μας για σήμερα…

Δίχως να το καταλάβω παίρνω στυλό και χαρτί και κρατάω σημειώσεις …
Εικόνες από τις συναυλίες τους κατακλύζουν το μυαλό μου…
Ν. Ψυχικό, Μεταμόρφωση, Σχολικά συγκροτήματα της Γκράβα…
Τα παιδιά μας όπου τους έχει ζητηθεί είναι εκεί…αγωνίζονται.
Είτε με μεγάλο κοινό,είτε με λιγότερο έχουν την ίδια δυναμική, το ίδιο πάθος και το ίδιο εξαιρετικό αποτέλεσμα!!!

Μαχητές!!!

Άλλοτε με ενθουσιασμό, άλλοτε με δυσκολίες αλλά είναι εκεί…σταθερά στην προσπάθεια που κάνουν.
Και ότι κάνουν το κάνουν με αγάπη, με φροντίδα και νοιάξιμο…
Και όλα τα παιδιά, στα δικά μου μάτια αποπνέουν δύναμη…
Και μπορεί θεωρητικά εμείς οι γονείς να πρέπει να είμαστε πηγή δύναμης για τα παιδιά μας αλλά και εκείνα αποτελούν πηγή δύναμης για μένα…

Μαζί τους σπουδαίοι τραγουδιστές δηλώνουν έμπρακτα την στήριξή τους…
Τραγουδούν μαζί με τα παιδιά μας…
Γιώτα Νέγκα, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Στάθης Δρογώσης…σταθερές αξίες εδώ και χρόνια, αγκαλιάζουν την προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΉ…και γίνονται ισότιμα μέλη της strofi-band.
Ένιωσα μια μικρή σπίθα έμπνευσης…
Μάλλον ήρθε η στιγμή να ξεκινήσω να γράφω το κείμενο μου…Κοιτάω τις σημειώσεις μου και συνειδητοποιώ πως έχω γράψει κυρίως συναισθήματα…

Πάνω σε αυτά θα κρατηθώ και θα προχωρήσω…τόσο το κείμενο μου όσο και εγώ η ίδια…
Στα αυτιά μου ηχούν η μουσική και οι στίχοι του αγαπημένου μου Νοβελ…

«Να μην φοβάσαι όταν πέφτω, έχω μάθει να σηκώνομαι, θα το κάνω ξανά, αγάπη μου ΑΝΤΕΧΩ»
Η σκέψη μου επιστρέφει πάλι στην κοινότητα… σκέφτομαι τον Γιώργο να παίζει Μπουζούκι, τον Μάριο με την Σεμίνα να τραγουδούν τα δικά τους τραγούδια, την Δέσποινα με την υπέροχη φωνή της…και όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό…

Κάπου εκεί, μέσα στην σκέψη μου, εισβάλει και το ταξίδι που έκαναν στην Πορτογαλία…στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS…
Θαυμάζω την δύναμή τους και χαίρομαι για όλα όσα κατακτούν με την αξία τους…
Και επιστρέφω σε μένα…

Συνειδητοποιώ πως διανύω το τρίτο καλοκαίρι μου στην Στροφή και κάθε φορά που έρχομαι σε οποιαδήποτε σύνδεση με την κοινότητα νιώθω ευγνωμοσύνη που μπορώ και ζω μαζί τους ένα ακόμα καθαρό καλοκαίρι!!!
Αναβιώνω την στιγμή που ξεκίνησα το ταξίδι μου στην Στροφή…ένα ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα κυριολεκτικά….
Δεν θέλω να ξεχάσω…γιατί αν ξεχάσω πως ήμουν όταν ήρθα θα ξεχάσω και όσα κατέκτησα…ολόκληρη την πορεία μου!!!

Ευχαριστώ κοινότητα για την δύναμη που πήρα και παίρνω μέσα από την δική σας πορεία…σας αγαπώ!!!
Δεν ξέρω εάν είναι ωραίο ή άσχημο το κείμενο μου, εάν σας μπέρδεψε η εάν σας κούρασε…πιθανόν να έχω βγει εκτός θέματος…
Ωστόσο ξέρω σίγουρα πως είναι ότι πιο αληθινό έχω γράψει…
Σε αυτό θα μείνω…
Και με αυτό θα κλείσω…

Το τραγούδι μου για την σημερινή εκπομπή είναι “Το Άγνωστο” του Νοβελ 729…
Και εάν εγώ τώρα έχω πέσει στο 2… υπομονή…μετά ακολουθεί το 9…
Μου το αφιερώνω!!!
 



ΞΑΝΘΗ Λ.

ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΕΚΠΟΜΠΗ 05-08-2024

Ακούγοντας τις λέξεις καλοκαίρι και διακοπές, στο μυαλό σου έρχονται όλες αυτές οι εικόνες ανεμελιάς, ξεκούρασης και απέραντου γαλάζιου αλλά και ήχους από τζιτζίκια και τριζόνια.
Σαν γονιός της Στροφής όμως το καλοκαίρι αποτελεί μια ακόμη εποχή, στην οποία καλούμαστε να είμαστε εδώ παρόντες, βοηθώντας τα παιδιά μας στην απεξάρτηση και στην καθαρή ζωή. Οι έννοιες της χαλάρωσης και της χαράς παίρνουν άλλο νόημα στα πλαίσια συμμετοχής μας στο θεραπευτικό πρόγραμμα.
Εδώ μαθαίνουμε την αξία της καθαρής ζωής. Και αυτό από μόνο του είναι η υπέρτατη χαρά και ευτυχία. Χαιρόμαστε τα παιδιά μας που αγωνίζονται να απαλλαγούν από τη χρήση ουσιών και καμαρώνουμε την προσπάθειά τους.
Συμμετέχουμε στις δράσεις τους ως θεατές και απολαμβάνουμε διπλά το συναίσθημα της χαράς. Παρακολουθούμε την μπάντα της Στροφής σε κάθε συναυλία της και βιώνουμε τόσο βαθιά συναισθήματα υπερηφάνειας και ευτυχίας, βλέποντας αυτά τα παιδιά που πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα δεν είχαν, τα περισσότερα, καμιά σχέση με τη μουσική και το τραγούδι. Και όμως εδώ καλλιέργησαν το ταλέντο της μουσικής με αγάπη και ενδιαφέρον, με τη βοήθεια του ακούραστου δασκάλου τους, του Τάσου Γιαννίκου. Μέσα από την ακρόαση των τραγουδιών τους χαλαρώνουμε, χαιρόμαστε και τους χειροκροτούμε δυνατά. Οι καλοκαιρινές νύχτες ανακατεμένες με τις νότες της μουσικής τους, οι οποίες μιλάνε στην καρδιά μας, μας γεμίζουν με πίστη, αισιοδοξία και υπερηφάνεια για την προσπάθειά τους.
Ως κοινοτική οδηγός κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχω την ευκαιρία να μεταφέρω τα παιδιά στη θάλασσα για τα μπάνια τους δύο φορές την εβδομάδα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία έχω την ευκαιρία να βιώνω τα συναισθήματά τους, να ακούω τις συζητήσεις τους και να νιώθω υπερήφανη για τον τρόπο που μιλάνε και σκέφτονται. Αφουγκράζομαι τις αγωνίες και το άγχος των νεαρότερων μελών της κοινότητας αλλά και το ειλικρινές νοιάξιμο των μεγαλύτερων μελών. Κάθε κουβέντα τους είναι μάθημα ζωής και σύμβολο δύναμης και πίστης για τον καθένα μας. Απολαμβάνω και εγώ το μπάνιο μου στη θάλασσα μέσα από αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται και καμαρώνω με ηρεμία και χαρά το παιδί μου που αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας των καθαρών παιδιών, που απολαμβάνουν τα παιχνίδια στη θάλασσα με γέλιο και ανεμελιά.

Εδώ στη Στροφή βιώνουμε την Καθαρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Καθαρές σκέψεις, ξεκάθαρα μηνύματα, γνήσια συναισθήματα, αληθινά πρόσωπα χωρίς μάσκες και ψέματα, Καθαρή ζωή απαλλαγμένη από ουσίες και λόγια που ξεγλιστρούν και χάνονται. Εδώ μαθαίνουμε, γονείς και παιδιά, να μιλούμε κατευθείαν στην καρδιά με λόγια που λυτρώνουν και απελευθερώνουν.

Τα λόγια αυτά θα μπορούσα να πω ότι θυμίζουν πάντα το φως του καλοκαιριού. Το λευκό φως της αισιοδοξίας, της ελπίδας και της Αγάπης. Γιατί εδώ στην Στροφή έχει πάντα φως…… έχει πάντα ήλιο όπως έγραψε και η Δανάη στον τοίχο του ξενώνα να μας θυμίζει το πόσο σπουδαίο είναι να έχεις Καθαρή Ζωή γεμάτη αξίες!

Το τραγούδι που επέλεξα είναι «Το τραγούδι του καλοκαιριού» από τον Θανάση Αλευρά, ένα εύθυμο τραγούδι που ζεσταίνει τις καρδιές μας όλων μας ακούγοντάς το. Εύχομαι σε όλους μας ένα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με πίστη και Αγάπη!
 



ΣΤΑΜΑΤΙΚΗ Α.

Η ουσία είναι η ζωή. Μια ζωή, χωρίς ουσίες χωρίς αυτοκαταστροφικές τάσεις, χωρίς παγόβουνα, χωρίς ανασφάλειες, χωρίς μίσος και θυμό, χωρίς συγκρούσεις και χωρίς ηττοπάθεια. Όλα λοιπόν τα αντίθετα είναι ότι υπέροχο και όμορφο βιώνουμε και ζούμε όλοι εδώ στην Στροφή. Όμορφες στιγμές γεμάτες αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμό, όρια, φροντίδα και δημιουργικότητα.!

Εδώ και τόσα χρόνια που είμαι στη Στροφή στα πλαίσια του θεραπευτικού προγράμματος έχω βιώσει με πολλή αγάπη, χαρά και ομορφιά όλες τις δράσεις και τις συναυλίες της μπάντας της Στροφής μαζί και με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του εικαστικού εργαστηρίου.
Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!
Μέσα από όλες αυτές τις δράσεις ξαναγεννιόμαστε ξανά προσδιορίζουμε τη θέση μας και καταλαβαίνουμε πόσες σημαντικές είναι όλες αυτές για τη συνέχεια της θεραπείας και του προγράμματος.
Είναι ανοιχτές για το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους. Μεγάλη η χαρά μας όταν καλούμε δικούς μας ανθρώπους να μας στηρίξουν.
Είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας έχουνε νιώσει μας έχουν στηρίξει και υποστηρίξει και καταλαβαίνουνε ποιο είναι το σπουδαίο έργο της Στροφής μαζί με τους υπεύθυνους που είναι όλοι σπουδαίοι και υπέροχοι.
Ιδιαίτερα είναι μεγάλη η χαρά στις συναυλίες της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ όταν συμμετέχουν αγαπημένοι και αξιόλογοι καλλιτέχνες που στηρίζουν το έργο του Προγράμματος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Γιώτα Νέγκα να τραγουδάνε μαζί με το γιό μου πάνω στη σκηνή!!!
Εύχομαι αυτό το έργο να συνεχιστεί και να σώσει πολλές ψυχές ακόμη για πολλά πολλά χρόνια!

Πρόσφατα έφυγε η μητέρα μου από αυτή τη ζωή και θα θυμάμαι πάντα τα λόγια που έλεγε στο παιδί μου όταν αποφοίτησε:

«Ψηλά το κεφάλι μόνο Ψηλά! Μην τα παρατάτε ποτέ! Πίστη και δύναμη για όλα τα παιδιά του κόσμου!
Η αγάπη όλα τα νικά!»

Με αγάπη νικιέται και η χρήση εδώ στη Στροφή! Ότι γίνεται με φροντίδα και νοιάξιμο, φαίνεται σε κάθε δράση και σε κάθε συναυλία!!! Εύχομαι να νικήσει το δίκαιο και το σωστό για μια καλύτερη ζωή για όλους!!!!

Σας αφιερώνω το τραγούδι «Όπου υπάρχει Αγάπη» με την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου.
Καλή συνέχεια καλοκαιριού να περνάτε όμορφα!!
 



ΘΕΟΔΩΡΑ Δ.

«ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»

Καλησπέρα σας, είμαι η Δώρα η μάνα του Πέτρου. Εδώ στη ΣΤΡΟΦΗ έμαθα από μανούλα να γίνω μάνα, να μπορώ να στηρίξω το παιδί μου στη προσπάθεια του αλλά και στην υπόλοιπη ζωή του. Θυμάμαι τα καλοκαίρια που πέρασα στη Στροφή. Δεν ξεχνώ τον Τάσο και τον Αντώνη, τόσο σημαντικούς ανθρώπους για κάθε παιδί.
Τα καλοκαίρια στην Στροφή ήταν ξεχωριστά. Είχαμε συνεχώς δράσεις. Συναυλίες, κατασκήνωση, μπάνια στη θάλασσα, αθλητικά, βόλτες. Εδώ το παιδί μου θυμήθηκε τα καθαρά καλοκαίρια που πέρναγε μικρότερος με την οικογένεια του.
Τα παιδιά της κοινότητας πηγαίνανε δύο βδομάδες κατασκήνωση στη Ζάκυνθο. Δεν χρειάζεται να σας περιγράψω τι όμορφα περνάγανε. Θαλάσσια σπορ, κολύμπι, παιχνίδια, συναυλία στο κέντρο της πόλης. Εμείς οι γονείς πηγαίναμε ένα Σαββατοκύριακο, περνάγαμε την ημέρα μαζί τους στη θάλασσα, τρώγαμε μαζί και παρακολουθούσαμε την συναυλία τους.

Τι όμορφα συναισθήματα, τι ηρεμία και γαλήνη αισθανόμαστε και πόσο ευγνώμονες είμαστε στους ανθρώπους της Στροφής. Όλα αυτά είναι χαραγμένα μέσα μου με πολύ αγάπη.

Καμάρωνα το παιδί μου και ευγνωμονούσα τη Στροφή που του θύμισε την μουσική. Μικρός μέλος γνωστής χορωδίας και για αρκετά χρόνια ελάμβανε μέρος σε σημαντικές παραστάσεις, στο Ηρώδειο, τότε μάλιστα νόμιζε ότι όλοι τραγουδάνε στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Λυρική και αλλού.

Πολλά παιδιά ακούν «κοινότητα Στροφής» και κάνουν στο μυαλό τους μια εικόνα φυλακής. Όταν όμως έρθουν εδώ, αυτή η εικόνα αλλάζει αμέσως. Όχι μόνο περνούν καθαρά καλοκαίρια, αλλά έχουν την δυνατότητα να μάθουν, να νοιώσουν, ότι μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ.

Σήμερα άκουσα μια γιαγιά να απαντά στην ερώτηση μου τι κάνετε και να λέει: «ΚΑΛΑ, ας λέμε καλά για να μας έρχονται όλα ΚΑΛΑ!» Πόσο σοφή κουβέντα. Να κοιτάμε μπροστά με ελπίδα, με δύναμη και να περιμένουμε μόνο τα ΚΑΛΑ, και τότε αυτά θα έρθουν, να γίνουμε οι μαγνήτες αυτών που θέλουμε. Τότε τίποτα δεν μπορεί να μας αντισταθεί.

Θα ήθελα να ακούσετε το γιο μου να τραγουδά με την Πέννυ Μπαλτατζή (2017) το Imagine

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, με υγεία και χαρές!!!
 


Ροή γονιών με επιλογή τραγουδιού :

Μαρία Γ.    
Novel 729 ~ Το Άγνωστο (feat. Σωκράτης Μάλαμας)    
https://youtu.be/IRm-2LFrs2w?si=Fz6P14a99reJUcGJ    

Ξανθή Λ.    
Θανάσης Αλευράς - Το τραγούδι του καλοκαιριού
https://youtu.be/B0csHMdBDsU?si=ZBbVI66zqGnCk-EB    

Βιβή Κ.    
Ella Fitzgerald & Louis Armstrong – Summertime
https://youtu.be/h3kQt14_5OQ?si=dqqRo9qDRbU-pGLr    

Σταματική Α.
Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Όπου Υπάρχει Αγάπη
https://youtu.be/9zPZyb9D2Pg?si=69o87eeHoVL4eiBt    

Δώρα Δ.    
Πέννυ Μπαλτατζή – Πέτρος (2017) το Imagine    
Πέννυ Μπαλτατζή-Πέτρος (2017) το Imagine.mp3    
        
Αρχή :     
The Summer Is Magic - Playahitty - 90's Music
https://youtu.be/VP8AEUFsgYM?si=rDKdkaQMucbFGwqR

Τέλος    :
VEGAS - PANTA KALOKAIRI | Πάντα καλοκαίρι
https://youtu.be/nYM4o4yUJIE?si=TEvXpP2r4knYboVx    
        
Mungo Jerry - In the Summertime
https://youtu.be/iokgq4I0OM8?si=3PZwx5-RebYmZCwF    

Γιώτα Νέγκα - Δυο Νησιά
https://youtu.be/nnUNocPoc_A?si=FX4i8kJJe1fYwtKN    

Summer Nights (From “Grease”)
https://youtu.be/A_J2bcNx3Gw?si=NgIOc1Q64Y7uLKFK    

Δυτικές Συνοικίες - Καλοκαιρινά Ραντεβού
https://youtu.be/0592ba7iVG0?si=5cTaYTzXLUoHxMKn    
        
Calvin Harris - Summer    
https://youtu.be/ebXbLfLACGM?si=f7tJ9FVesYxm2oB6    

Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito (Audio) ft. Justin Bieber
https://youtu.be/72UO0v5ESUo?si=0h2INfa0iavNl579    

Νατάσα Θεοδωρίδου – Καλοκαίρι
https://youtu.be/HpUCC4NBFhQ?si=o5MFYc1A19jU6WWv    

Το καλοκαιράκι - Φατμέ    
https://youtu.be/LUadUCvR-GY?si=NF9e4doB-ux5H57x    

KALOKAIRINES DIAKOPES    
https://youtu.be/o6xEOgMJAQ0?si=slM5l1MDVWWJYDIP    

Antonio Vivaldi - SUMMER,(Four Seasons) – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
https://youtu.be/DpPtMJRBwZc?si=CiM6rGGYDWUOZXUd

Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Κείμενα γονέων από την εκπομπή με τίτλο: ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα γονέων από την εκπομπή με τίτλο: 36 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΟΦΗ
Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 20 Μαίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα γονιών από την εκπομή της 29/4/2024
Τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Συνέντευξη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στο Ionian Radio.gr με τον Δημήτρη Τετράδη
Συνέντευξη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ στο Ionian Radio.gr με τον Δημήτρη Τετράδη
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr