Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Διήμερο εργασίας του "Comanity project" στον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Dear colleagues,

 
One of the most difficult things in our personal development is to face those apparently small issues for others, that you never thought it could happen in your ordinary life. Turn every stone of your family foundations and cope with it is a brave effort. My admiration for your strength and the great work KETHEA and the Communities are doing.
Happy to share these days of fruitful work and some leisure with all of you. Thanks to our Greek hosting partners and Kethea Strofi Parents Association for their warm welcome and care. […]
Lucky all of you that are still in Athens, Enjoy!!!
Amparo Coterillo
Project Manager/DOCUMENTA
 
 
 
Αγαπητοί συνεργάτες,
 
Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στην προσωπική μας ανάπτυξη είναι να αντιμετωπίζουμε αυτά τα φαινομενικά, κατά τους άλλους, μικρά ζητήματα, όπου δεν θα μπορούσαμε ποτέ να διανοηθούμε ότι θα μπορούσαν να έχουν συμβεί στη συνηθισμένη μας καθημερινότητα. Το να μετατρέπεις κάθε πέτρα του οικογενειακού σου οικοδομήματος και να ανταπεξέρχεσαι επάξια  είναι μια γενναία προσπάθεια. Την εκτίμησή μου για το σθένος που επιδεικνύεται στο έργο σας αλλά και για τη σπουδαία δουλειά που το ΚΕΘΕΑ και οι Θεραπευτικές Κοινότητες κάνουν.
 
Είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα μαζί σας ημέρες εποικοδομητικής εργασίας και στιγμές ξεγνοιασιάς.
Ευχαριστώ τους Έλληνες εταίρους που μας υποδέχτηκαν, και τον Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για τη θερμή τους υποδοχή και φροντίδα.
Τυχεροί όλοι όσοι είστε ακόμα στην Αθήνα. Χαρείτε το!!
Amparo Coterillo
Project Manager/DOCUMENTA
 
 
Dear Amparo, Anna, Remos, and COMANITY colleagues,
[…]Thanks to all for a very fruitful, and thoroughly enjoyable partnership experience in Athens. My particular thanks to Anna, Remos and KETHEA-STROFI, for the privelege of sharing a couple of very touching days with you at KETHEA-STROFI, and seeing the amazing people, extended project work and facilities - a very special place and experience. The radio, band and rehearsal rooms were great, as was the amazing culinary experience!
It was good to have the opportunity to spend more time with partners in person and get to know many of you a little better. Great company and work all round.
Best wishes, Greg.
 
 
Αγαπητοί Amparo, Aννα, Ρέμο, και COMANITY συνεργάτες,
 
[...]Ευχαριστώ όλους για αυτή την εξαιρετικά εποικοδομητική και απολύτως ευχάριστη εμπειρία συνεργασίας στην Αθήνα. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την Άννα, τον Ρέμο και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ για το προνόμιο να περάσω μερικές ημέρες βαθιάς συγκίνησης μαζί σας στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  και να συναντηθώ με αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους, όσον αφορά την έκταση του προγράμματος (πρόγραμμα οικογένειας και σύλλογος οικογένειας) σε εργασία  και εγκαταστάσεις – ένα ιδιαίτερο μέρος και μια ιδιαίτερη εμπειρία.
Το ραδιόφωνο, η μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ, η πρόβα στο στούντιο ήταν σπουδαία, όπως σπουδαία ήταν άλλωστε και η γαστριμαργική εμπειρία μαζί σας.
 
Ήταν καλό που είχα την ευκαιρία να περάσω λίγο χρόνο με τους συνεργάτες, τον καθένα ξεχωριστά, και να σας μάθω, μερικούς από εσάς ίσως καλύτερα.
Υπέροχη παρέα και εργασία από κάθε άποψη.
 
Με τις καλύτερες ευχές μου, Greg.
 
 
Dear COMANITY partners,
 
Thank you all very much for a very productive meeting in Athens and for the fruitful discussions….[..]
Best regards to all,
Michela
 
Αγαπητοί COMANITY συνεργάτες,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύ παραγωγική συνάντηση στην Αθήνα  και για τις εποικοδομητικές συζητήσεις… [..]
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Michela
 
  
In my work I’m quite removed from what happened on the ground. For that reason alone it has been very valuable to spend two days at Kethea and get to know more about your work. Thanks to everyone for being so welcoming and sharing your work with the COMANITY partners! The parents cook amazing! This will be fondly remembered!
 
Ulla, lifelong learning/Platform Brussels
 
 
Σε επίπεδο εργασίας, είμαι απολύτως συγκινημένη από το τι συμβαίνει στο πεδίο. Για τον λόγο αυτό εκτιμώ ότι το διήμερο αυτό κοντά σας στο ΚΕΘΕΑ ήταν πολύτιμο, καθώς έμαθα περισσότερα για την εργασία σας.
Ευχαριστώ όλους για την θερμή υποδοχή και που μοιραστήκαμε τη δουλειά με τους συνεργάτες του COMANITY!
Οι γονείς μαγειρεύουν εκπληκτικά! Αυτή η εμπειρία θα ανακαλείται με τρυφερότητα.
 
Ulla, lifelong learning/Platform Brussels
 
 
Thank you so much for welcoming us in your family, in your community. We truly felt at home, surrounded by good friends. Food also fantastic, thank you for  cooking for us. And all my appreciation to KETHEA and the parents’ association for everything you are doing for young kids in difficulty.
Stella, UNIR Spain
 
 
Ευχαριστούμε πολύ που μας υποδεχτήκατε στην οικογένειά σας, στην κοινότητά σας. Ειλικρινά νιώσαμε σαν στο σπίτι μας περιτριγυρισμένοι από καλούς φίλους. Το φαγητό επίσης, ήταν  φανταστικό, ευχαριστούμε που μαγειρέψατε για εμάς. 
Και την εκτίμησή μου στο ΚΕΘΕΑ και στον Σύλλογο Οικογένειας για κάθε ενέργεια που κάνετε για τους νέους που βρίσκονται σε ανάγκη.
Στέλλα, UNIR Spain
 
 
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία του έργου και την προσοχή σας σε εμάς.
Παρακαλώ πολύ συνεχίσετε με την ίδια αγάπη, αφοσίωση και ενθουσιασμό στο έργο σας.
Κάθε καλό σε όλους.
Πέννυ Αναστασάκη
20-21/9/2018
 
 
Thank you so much for your welcoming. I felt like at home.
Raffaela  (Italy)
 
Ευχαριστούμε πολύ για την θερμή υποδοχή σας. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου.
Raffaela  (Italy)
 
 
Inspiring and humbling experience. It was a pleasure and a privilege to come to STROFI and see the work that is done. I really appreciate the wonderful hospitality and food.
Love the visit to web radio.
Many thanks.
Cullen Joe
 
Εμπνευσμένη και περιεκτική εμπειρία. Ήταν ευχαρίστησή μου και προνόμιο να έρθω στη ΣΤΡΟΦΗ και να δω τη δουλειά που γίνεται. Πραγματικά εκτιμώ την υπέροχη φιλοξενία και το φαγητό.
Αγαπημένη η επίσκεψη στο web radio.
Πολλά ευχαριστώ.
Cullen Joe
 
 

It has been a pleasure and a honour. Your hosty is charming, and efficient.
You made me feel at home.
All my thoughts and best wishes
Daniel   Burgos
 
Ήταν ευχαρίστησή μου και τιμή. Η φιλοξενία σας είναι αξιαγάπητη και αποδοτική.
Με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου.
Με όλες μου τις σκέψεις, και τις καλύτερες ευχές μου.
Daniel Burgos
 

The love for our youth and unique beauty of life unites us through the power, inspiration and encouragement of collective and community work.

Family Association of KETHEA STROFI

Μας ενώνει η αγάπη για τους νέους και για τη γνήσια ομορφιά της ζωής. Μέσα από την ισχυρή δύναμη, την έμπνευση και την εμψύχωση της επικοινωνίας, της συλλογικής δράσης και της Κοινότητας.

 
Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

 

From: Anna Tsiboukli [mailto:anna@kethea.gr]
Αγαπητή Κυρατσώ
 
Θα ήθελα κατ’ αρχήν να σε ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και τα μέλη του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ όπως και το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή και την εξαιρετική φιλοξενία που μας επιφυλάξατε στη διάρκεια της διήμερης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COMANITY.
 
Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει και από τα μηνύματα των διακρατικών εταίρων είναι όλοι ευγνώμονες από το κλίμα συνεργασίας και από τη θερμή διάθεση μοιράσματος και ανταλλαγής εμπειριών αναφορικά με την προσέγγιση και θεραπεία των εφήβων χρηστών ψυχοτρόπων ουσιών.
 
Επίσης, η επίσκεψη στο ηχοστούντιο και στο web radio καθώς και η συμμετοχή τους στην πρόβα του συγκροτήματος τους άφησε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένους αλλά και βοήθησε στην ανάπτυξη και νέων προτάσεων και ιδεών για τη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού προγράμματος COMANITY.
 
Ευχαριστώ θερμά για την ουσιαστική υποστήριξη και παραμένω στη διάθεση σου για κάθε διευκρίνιση.
 
Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους, με τη φιλία μου!
 
Άννα Τσιμπουκλή, PhD
Υπεύθυνη Τομέα Εκπαίδευσης ΚΕΘΕΑ
 
 
Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ για τη φιλοξενία που είχαμε και τις υπέροχες στιγμές που είχαμε μαζί σας αυτές τις δυο ημέρες. Προσωπικά, πέρα από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, συνειδητοποιούμε που πραγματικά είναι η ουσία της ζωής, το νόημα της αλληλεγγύης σε μια κοινωνία… Μια κοινωνία που στο βάθος θέλει να φροντίσει τους ανθρώπους της, να τους αγκαλιάσει, να τους στηρίξει. Χωρίς τον Άλλον, η Ζωή χάνει το νόημά της. Εδώ μας υπενθυμίζετε την αξία του Άλλου, για μας, για όλους μας…

Ρέμος Αρμάος, Υπεύθυνος Τμ. Εκπαίδευσης Στελεχών ΚΕΘΕΑ

 

Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα γονιών από την εκπομή της 26/2/2024
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ : Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΕΝΤΙΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ με ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
"Αυτός ο δρόμος"
Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συμμετέχει στο E.Y.R.O. (European Youth Remote Orchestra)!
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ με καλεσμένο τον Φαίδωνα Καλοτεράκη, Ειδικό Βοηθό Διευθυντή ΚΕΘΕΑ
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ με καλεσμένο τον Φαίδωνα Καλοτεράκη, Ειδικό Βοηθό Διευθυντή ΚΕΘΕΑ
Εγκαίνια web-radio από 22 γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς
Εγκαίνια web-radio από 22 γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr