Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Ήρθαμε, το πήραμε, φύγαμε!!

 

17ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θεραπευτικών Κοινοτήτων (EFTC), στην Θεσσαλονίκη, (19-20/9/2019) και οι τίτλοι τέλους έπεσαν αποκομίζοντας όμως, πλούσια εμπειρία σε βιώματα και γνώσεις για την εξέλιξη της δουλειάς στον χώρο των εξαρτήσεων.

 
Η Θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ συμμετείχε στο πρωτάθλημα πινγκ – πονγκ, που διεξήχθηκε μεταξύ μελών θεραπευτικών κοινοτήτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, και οι έφηβοί μας που διαγωνίστηκαν, πήραν το πρωτάθλημα!!
 
Να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοργάνωση του Συνεδρίου – ΚΕΘΕΑ, ΑΡΓΩ, Νομική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Κέντρα Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΣΕΙΡΙΟΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης - για την ευκαιρία που έδωσε στα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων, όπου μέσα σε  ένα κλίμα άμιλλας και αλληλεγγύης, βίωσαν συναισθήματα ενδυνάμωσης, χαράς, μαχητικότητας και επιτυχίας! 
 
Μηνύματα των πρωταθλητών μας:
“Τέτοιες στιγμές μου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση και με δυναμώνουν. Είμαι χαρούμενος που η μαχητικότητα μου, έχει αποτέλεσμα και μου δίνει κίνητρο να συνεχίζω όλο και πιο πολύ.” Κωνσταντίνος Ξ.
 
“Έζησα καθαρές στιγμές στην όμορφη Θεσσαλονίκη.
Ήταν μια εμπειρία που με έκανε να βγω νικητής, ακόμα μια φορά!!” Κωνσταντίνος Ν.
 
 
Λίγα λόγια για το 17ο Συνέδριο του EFTC
Σκοπός του 17ου συνεδρίου του EFTC, ειδικότερα, είναι να συμβάλει στην καλύτερη κατανόηση της διαδικασίας της απεξάρτησης, δίνοντας έμφαση στις αλλαγές, οι οποίες, με βάση σύγχρονες έρευνες και μελέτες, πρέπει να συντελεστούν στις Θεραπευτικές Κοινότητες, ώστε η λειτουργία τους να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα και να μπορέσουν έτσι να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες του εξαρτημένου ανθρώπου.
Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικές του συνεδρίου εστιάζουν στην προσωπική αλλαγή/ανάπτυξη στις Θεραπευτικές Κοινότητες, στις αναγκαίες οργανωτικές και διοικητικές αλλαγές στις Κοινότητες, σε καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς και σε νέες υπηρεσίες στο πεδίο της πρόληψης και της ποινικής αντιμετώπισης των εξαρτήσεων. 

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης ομιλητές, ενώ θα υπάρχουν ακόμα ελεύθερες ανακοινώσεις και αναρτημένες παρουσιάσεις. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν αθλητικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα διευρύνουν τους ορίζοντες της αλλαγής εντός των Θεραπευτικών Κοινοτήτων και θα ενισχύσουν τους δεσμούς διεθνούς συνεργασίας.

www.kethea.gr/nea/17o-synedrio-eftc-sti-thessaloniki/ 

Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΑΠΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ακουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
32 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΟΦΗ……O ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ρ/Φ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Η ΣΤΡΟΦΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»
ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ_ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5 ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

"Play that funky music"
Athens in Action
Athens in Action
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr