Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου και ώρα 15.00 -17.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Aναστάσιμες Φωνές

Απρίλης, ο ανοιξιάτικος μήνας που μας φέρνει την Ανάσταση, την Ελπίδα και το χαμόγελο της αισιοδοξίας και της προσμονής για ένα καλύτερο αύριο.

Ο Απρίλης όμως είναι και ο μήνας που γιορτάζει η Φωνή. Η Φωνή που από ψίθυρος γίνεται Κραυγή. Εδώ στο Ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ και μέσα από την εκπομπή μας αυτή θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας!

Γονείς και παιδιά ενώνουν τις φωνές τους, τα βιώματά τους, τα συναισθήματά τους και την ταύτισή τους με την Ανάσταση της ζωής τους μέσα στην Κοινότητα! Και τί καλύτερο μήνυμα για το τι θα περιμένουν οι ακροατές μας από αυτήν την εκπομπή από τις παρακάτω σκέψεις-κατάθεση ψυχής του Δημήτρη, απόφοιτου γονιού, εθελοντή του Προγράμματος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ενεργού μέλους του Συλλόγου Οικογένειας,  με θέμα τη Φωνή και το θαύμα της Ανάστασης;

«Οι άνθρωποι πρέπει να παραδεχτούν ότι οι καταστάσεις που βιώνουν είναι δύσκολες. Να αναγνωρίσουν ότι πνίγονται από ένα ή περισσότερα προβλήματα και να αποφασίσουν να αναζητήσουν, να παλέψουν και να απαιτήσουν να Αναστηθούν. Και με τον τρόπο αυτό, να βιώσουν το δικό τους προσωπικό Θαύμα.

Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται να σταματήσουν να ψιθυρίζουν. Πρέπει να σηκωθούν και να υψώσουν την φωνή τους. Αυτή την φωνή που της αφιερώνουμε μια Παγκόσμια Ημέρα αυτό τον μήνα, τον Απρίλιο, τον Αναστάσιμο, τον Ανοιξιάτικο, που πλημμυρίζει από πάθος για ζωή, από νέα αρχή, από ξαναζωντάνεμα.

Έτσι ακριβώς, με αυτό τον τρόπο, βρισκόμαστε όλοι εμείς στην ΣΤΡΟΦΗ. Το Πάθος της χρήσης που εισέβαλε στις ζωές μας, που απείλησε την ίδια την ύπαρξη των παιδιών μας, που προσπάθησε να διαλύσει και να καταστρέψει τις οικογένειές μας, μας έκανε, μέσα στον ζόφο και την απελπισία που μας κατέλαβαν, να ξεσηκωθούμε, να ανέβουμε τον Γολγοθά μας, αλλά να μην δεχτούμε τον Θάνατο και να φωνάξουμε την διάθεση, την θέληση και την δύναμή μας να Αναστηθούμε από το κακό.»

Σας περιμένουμε!

Στη διάρκεια της εκπομπής μπορείτε να στέλνετε μηνύματα και ερωτήματα στο mail του σταθμού: radio@kethea-strofi.gr

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Μ. Τετάρτη 20/4/2022, 15.00-17.00.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή, μπορείτε να πάρετε με την πλοήγησή σας στους παρακάτω ιστότοπους:

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1553

http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php,

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1470

Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενο γονέων από το Ραδιόφωνο: Η Στροφή των Γονιών με θέμα: Ναρκωτικά
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 15.00 -17.00 κάνετε κλικ στο Web Radio Strofi και ακούστε την εκπομπή: 34 χρόνια ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ!
Συναυλία στη Μεταμόρφωση, Παρασκευή 24/06/2022
34 χρόνια Στροφή!
Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα μελών της ομάδας αδελφών, όπως ακούστηκαν στο web radio του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 με θέμα: «Της ΣΤΡΟΦΗΣ Το Οικογενειακό Κύτταρο!»
Κείμενα μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας, όπως ακούστηκαν στο web radio του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 με θέμα: «Της ΣΤΡΟΦΗΣ Το Οικογενειακό Κύτταρο!»
Κείμενα γονιών και εθελοντών του Συλλόγου Οικογένειας, όπως ακούστηκαν στο web radio του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 με θέμα: «Της ΣΤΡΟΦΗΣ Το Οικογενειακό Κύτταρο!»
Την Δευτέρα 23 Μαϊου 2022 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI
Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 15.00 -17.00 κάνετε κλικ στο Web Radio Strofi και ακούστε την εκπομπή: «Της ΣΤΡΟΦΗΣ το Οικογενειακό Κύτταρο!!»
Μουσικό αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας από την μπάντα της Στροφής την Κυριακή 15 Μαϊου
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα Προπύλαια Αθήνας για τη Βία των Εξαρτήσεων
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα Προπύλαια Αθήνας για τη Βία των Εξαρτήσεων
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr