Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ : Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΕΝΤΙΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ με ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

 

 
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι.
 
Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από την έλευση του νέου έτους και αισίως βρισκόμαστε στην πρώτη μας εκπομπή για φέτος. Το θέμα μας νέα χρονιά, νέοι στόχοι …και αυτομάτως έχω γυρίσει έναν χρόνο πίσω, λίγο πριν την είσοδο του 2023…
 
Συμμετείχαμε όλοι οι γονείς στην ανταλλαγή των δώρων με τα παιδιά μας, στην κοινότητα. Ήμουν η πρώτη που μίλησα και αφού ολοκλήρωσα τον απολογισμό μου για την προηγούμενη χρονιά, όταν έφτασα στο σημείο των στόχων …δεν είχα τι να πω…Σα να μην καταλάβαινα τι έπρεπε να πω …σα να μην καταλάβαινα τι έπρεπε να κάνω… Μίλησαν όλοι οι γονείς και στο τέλος μου ξαναδόθηκε ο λόγος από τον Αντώνη και κατάφερα να πω κάποια πράγματα, να μπουν κάποιοι στόχοι…
 
Εκείνη την μέρα έφυγα από την κοινότητα με ένα βάρος και μία μεγάλη συνειδητοποίηση…πως ποτέ μου δεν έβαζα στόχους. Ποτέ δεν πίστευα αλλά μόνο ευχόμουν να γίνει κάτι ή ήλπιζα πως θα συμβεί. Στόχος χωρίς πίστη πως θα τα καταφέρεις δεν γίνεται…πρέπει να το πιστέψεις πολύ για να
γίνει, να δουλέψεις σκληρά για να το δικαιούσαι..
 
Δεύτερο ερώτημα που μου γεννήθηκε ήταν το τι στόχους βάζουμε… Πολλές φορές βάζουμε στόχους που όμως δεν κάνουμε τίποτα το ουσιαστικό για να πραγματοποιηθούν… Για παράδειγμα λέμε πως θέλουμε να είμαστε καλά στην υγεία μας αλλά παράλληλα δεν κάνουμε ποτέ εξετάσεις…
Θέλουμε να είμαστε καλά με την οικογένειά μας αλλά σε προσωπικό επίπεδο δεν κάνουμε καμιά αλλαγή σε εμάς… σαν να περιμένουμε να φτιάξουν μόνες τους οι σχέσεις, ως δια μαγείας… Ή μπορεί οι στόχοι μας να είναι εντελώς επιφανειακοί… Εγώ λοιπόν έπειτα από πολλούς μήνες και πολλές πτώσεις έβαλα στόχους.
 
Πρώτος στόχος μου να συμφιλιωθώ με μένα και με το παρελθόν μου και να με αγαπήσω …να μου αναγνωρίσω την αξία μου.
Δεύτερος στόχος να φροντίσω την σχέση μου με την οικογένειά μου, με τον κάθε ένα ξεχωριστά…και όπως είχε πει και ο leader μας όλοι μαζί είμαστε άχαστοι… Βασικότερος στόχος μου να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Μπορεί να μην έχω την δύναμη να αλλάξω τον κόσμο αλλά μπορώ να αλλάξω εμένα …και έπειτα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους…
 
Κλείνοντας θα αναφέρω πως ο Οδυσσέας Ελύτης με τους στίχους του, μας γράφει πως για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ… η Δανάη μας, μας είπε πως εδώ στην Στροφή έχει πάντα ήλιο και εγώ όταν πρώτο ήρθα στην Στροφή σε ένα αίτημα μου έγραψα πως δεν ξέρω να ζωγραφίζω ήλιους …
Σχεδόν δύο χρόνια μετά με βεβαιότητα σας λέω πως εδώ,στην Στροφή έχω αρχίσει και μαθαίνω να ζωγραφίζω ήλιους, νιώθω πιο δυνατή από ποτέ είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρω.
Και αν μια μέρα σηκωθώ και ο ουρανός μου είναι γκρίζος εγώ με γνώμονα όλα όσα έχω μάθει εδώ στην Στροφή, πάνω στο γκρίζο θα βάλω μπλε και θα ζωγραφίσω έναν μεγάλο ήλιο για να με φωτίσει και να μην χάσω τον δρόμο μου ποτέ.
 
Το τραγούδι που έχω επιλέξει είναι της Χριστίνα Ζητά Ήλιους ζωγραφίζω”

 
 
 
ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ -ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
 
Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου στην αρχή κάθε καινούργιας χρονιάς να αισθάνομαι μια απίστευτη δύναμη και διάθεση να πραγματοποιήσω καθετί που έβαζα ως στόχο. Πάντα αγοράζω καινούργια ημερολόγια, γράφω λόγια ενδυνάμωσης και γνωμικά που με βοηθούν στην εφαρμογή των στόχων που θέτω.
 
Η νέα χρονιά συνοδεύεται από αυτή την ενέργεια να κάνουμε καινούργια πράγματα, να γνωρίσουμε νέες δυνατότητες μας, να ανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας που δεν πιστεύαμε πως έχουμε, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
 
Λίγοι όμως καταφέρνουν να φτάσουν στο τέρμα, στην υλοποίηση των στόχων τους. Ο φόβος της αλλαγής, η αντίσταση σε κάθε τι νέο οδηγεί τον άνθρωπο να μένει στις παλιές συνήθειες, επαναλαμβάνοντας τη γνώριμη συμπεριφορά, η οποία τον κρατά καθηλωμένο στη ζώνη ασφάλειας.
Υπάρχουν όμως τρόποι να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Χρειάζεται πλάνο και οργάνωση, Χωρίς πλάνο είναι απλά μια επιθυμία, ένας ευσεβής πόθος. Πρέπει να γνωρίζουμε το όφελος, το κέρδος όταν φτάσουμε στον τελικό προορισμό, την αλλαγή που θα γίνει στη συμπεριφορά μας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η ύπαρξη ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος, το οποίο θα μας βοηθά, θα μας ενθαρρύνει και θα μας ενδυναμώνει σε όλη την πορεία της προσπάθειάς μας. Είναι απαραίτητο όμως και εμείς να επιβραβεύουμε τον εαυτό μας για κάθε επιτυχημένο μικρό βήμα. Είναι σαφές ότι ο εαυτός μας είναι το σπουδαιότερο πρόσωπο στο οποίο οφείλουμε να εκφράζουμε βαθιά τη φροντίδα, την κατανόηση και την αγάπη μας.
 
Σαν γονιός της ΣΤΡΟΦΗΣ έχω ενθουσιαστεί και εκφράζω την εκτίμησή μου για τα παιδιά μας, τα οποία μέσα στην κοινότητα μαθαίνουν να βάζουν συνεχώς στόχους και να αγωνίζονται να τους κατακτήσουν. Δεν είναι εύκολο! Ο στόχος να κερδίσεις πίσω τη ζωή σου είναι ο πιο δύσκολος και συνάμα ο πιο ιερός…Γι΄αυτό και ο αγώνας τους, η καθημερινή τους προσπάθεια παίρνει άλλο νόημα και αξία.
 
Μαθαίνουν να εκτιμούν όλα εκείνα τα μικρά της καθημερινότητας αλλά συνάμα τόσο σπουδαία. Μαθαίνουν να αγωνίζονται, να κοπιάζουν, να μην απογοητεύονται, να βιώνουν τη ματαίωση ως αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας της ζωής, να βιώνουν αληθινές σχέσεις, υποστηρικτικές σχέσεις γεμάτες αγάπη και φροντίδα…Μαθαίνουν να ζουν τη ζωή τους σαν μια ταινία, την οποία φτιάχνουν από την αρχή ως πρωταγωνιστές και όχι παρατηρητές της ζωής των άλλων. Βιώνουν την ευγνωμοσύνη σε καθημερινή βάση και μαθαίνουν να την εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία.
 
Ας παραδειγματιστούμε αγαπητοί γονείς από τα παιδιά μας για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Και αν δεν έχετε βάλει ακόμη στόχους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Και τότε θα νιώσουμε όλοι όμορφα, όπως λέει και ο M. Bubblee στο “I am feeling good”
 
 

 

ΒΙΒΗ Κ.
 
Στόχοι, 2024
 
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για τη ζωή μας είναι το να βάζουμε στόχους - και να τους πραγματοποιούμε. Αυτή τη βασική ικανότητα πολλοί άνθρωποι δεν την αναπτύσσουμε σωστά κι έτσι χάνουμε τη δυνατότητα να έχουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.
 
Συλλογίζομαι τη ζωή μου πριν έρθουμε στη Στροφή. Σαν να ήμουν σε ένα ποτάμι που μας πήγαινε αυτό όπου ήθελε. Πολύς κόσμος μαζί, που ο δρόμος μας πήγαινε εκεί που όριζε το ποτάμι. Δεν είχαμε μάτια και μυαλό, ούτε και δύναμη να αναρωτηθούμε πού μας πάει ο ποταμός, ούτε το κουράγιο να αναρωτηθούμε αν αυτό το δρόμο που πορευόμασταν τον θέλαμε πραγματικά.
 
Δεν είναι τόσο δύσκολο να πάρεις την πεπατημένη και να παλεύεις μ’ αυτή μια ζωή. Να κάνεις αυτά που λένε κάποιοι άγραφοι νόμοι πως πρέπει και να παιδεύεσαι μ’ αυτά. Με την τύχη, με τα πρέπει και τα καθώς πρέπει. Και με το φόβο να κοιτάξεις μέσα σου για να δεις τι θέλεις πραγματικά στη ζωή σου.
 
Μέσα σε κείνο το θολό ποτάμι μας βρήκε η χρήση. Τη βρήκαμε είναι η αλήθεια. Εκεί μας άδειασε το ποτάμι που μας έσερνε άβουλους και ασυνείδητους. Βρέθηκα σε μια άγνωστη ξέρα με ψηλά βράχια που φαινόταν να μην έχει πέρασμα.
 
Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν ήμουν μόνη. Ευτυχώς πιαστήκαμε χέρι χέρι με την οικογένειά μου. Και δόξα τω θεώ, ήμασταν στη Στροφή. Σ’ αυτό το αδιέξοδο παλεύαμε μαζί πολλές οικογένειες. Και ένα από τα πρώτα πράγματα που συνέβησαν ήταν να δούμε επιτέλους πως είμαστε υπεύθυνοι για τις ζωές μας και εμείς τις ορίζουμε. Και να μάθουμε σιγά σιγά να βάζουμε στόχους και να τους παλεύουμε. Αυτή η πορεία είναι μακροχρόνια και κάπου κάπου επίπονη, αλλά τόσο λυτρωτική!
 
Όταν την πάρεις δεν την αφήνεις ποτέ. Και γι’ αυτό νιώθω πάντα τεράστια εμπιστοσύνη και ευγνωμοσύνη στη Στροφή και τα πολύτιμα μαθήματά της.
 
  
 

 

 
 
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι
 
Για μένα όταν ξεκινάει η νέα χρονιά έχω μία αισιοδοξία γιατί έρχεται κάτι καινούργιο κάτι νέο και αρχίζω και θέτω στόχους.
Βάζω όσο περισσότερο στόχους μπορώ έτσι ώστε να είμαι ικανοποιημένη αν έχω επιτύχει τουλάχιστον ένα ποσοστό από αυτούς.
Μετά την πορεία μου εδώ στη στροφή ξέρω ότι κάθε στόχος για κάθε χρόνια που φεύγει και για κάθε χρόνια που έρχεται, επιτυγχάνεται με ενσυναίσθηση με φροντίδα με νοιάξιμο με αγάπη και πραγματικό νόημα.
 
Πριν έρθουμε στις Στροφή υπήρχαν πολλές αντιξοότητες και προβλήματα και συγκρούσεις σε πολλά επίπεδα. Είτε οικογενειακά, είτε εργασιακά, είτε σχέσεων ακόμη και προσωπικά μπορεί και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Ακόμα και κάθε στόχος τότε δεν είχε το ίδιο νόημα ήταν επιφανειακός και πολλές φορές δεν υπήρχαν καθόλου στόχοι.
Έχοντας όμως κάνει μία μεγάλη σπουδαία πορεία στη Στροφή σου δημιουργούνται θετικά συναισθήματα και θέτεις ουσιαστικούς στόχους. Όταν δεν τα παρατάς και αγωνίζεσαι έρχεται η ανταμοιβή!
 
Βλέποντας ότι γίνεται... από ένα τεράστιο πρόβλημα να έρθει η γαλήνη στη ζωή σου και να κερδίσεις πίσω τη μοναδική καθαρή ζωή, το λιγότερο που μπορεί να είσαι είναι αισιόδοξος!!!
 
Ένας στόχος για αυτή τη χρονιά περνώντας στα Παλαιά Μέλη είναι το ξεκαθάρισμα σε όλα τα επίπεδα σε προσωπικό και σε συλλογικό.
Είναι πολύ ουσιαστικό να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι. Για να μπορέσουμε όμως να διακρίνουμε το καλό πρέπει να μπορέσουμε να φροντίσουμε περισσότερο, να αγαπήσουμε περισσότερο, να νοιώσουμε περισσότερο και να δημιουργήσουμε περισσότερο γιατί μέσα από τη δημιουργία έρχεται και η χαρά και μας δίνει ικανοποίηση.
Αυτή τη χαρά εισπράττω και εγώ κάθε φορά που βρίσκομαι στην ομάδα ραδιοφώνου όπως επίσης και στην ομάδα αγκαλιάς που συμμετέχω και βάζω ένα λιθαράκι στο νέο ξεκίνημα ενός παιδιού και στην οικογένειά του για νέους στόχους!
 
Στο εικαστικό εργαστήρι όπου είναι πολύ σημαντικός στόχος για το 2024 γίνεται η σύνδεση. Συνδεόμαστε περισσότερο οι γονείς και μοιραζόμαστε στιγμές μέσα από την δημιουργία. Δίνουμε την καρδιά μας και την ψυχή μας για ένα σπουδαίο στόχο τον σύλλογο μας!
Εύχομαι σε όλους νέα ξεκινήματα μία όμορφη καλή χρονιά με ειλικρινή συναισθήματα σεβασμού, αγάπης κατανόησης και καθαρής επικοινωνίας!
 
Στις 21 Ιανουαρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς εύχομαι πολλές πολλές αγκαλιές για πολλά πολλά χρόνια ακόμα στη Στροφή που αγαπάμε έτσι όπως την ξέρουμε όλοι μας!!!!
 
Επέλεξα το τραγούδι από την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου - Μια Νέα Αρχή (We Are The World) αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά και γονείς που κάνουνε μια νέα αρχή και θέτουν νέους καθαρούς στόχους!!!!
 

 
ΘΕΟΔΩΡΑ Δ.
 
«ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ»
 
Καλησπέρα σας, καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία και χαρά.
 
Καινούργια χρονιά, νέες σκέψεις, νέοι στόχοι, βγαλμένοι μέσα από όνειρα, που ζητούν την αλλαγή αλλά και την τόλμη, για έναν καλύτερο χρόνο, έναν καλύτερο εαυτό.
 
Αυτήν την αλλαγή έχει ο άνθρωπος ανάγκη. Έχουμε ανάγκη την επανέναρξη. Τη νέα αρχή. Αυτή την αρχή που θέτεις νέους στόχους. Ή έστω επαναπροσδιορίζεις τους παλιούς, που δεν κατόρθωσες να πετύχεις τον προηγούμενο χρόνο. Μπορεί να μη τα καταφέρω, μπορεί όμως να γίνουν πραγματικότητα, μπορεί οτιδήποτε.
 
Είμαι γονιός της Στροφής. Μέσα από τις δυσκολίες, από τα σκαμπανεβάσματα, έμαθα, μεγάλωσα, άλλαξα, διόρθωσα συμπεριφορές. Το σημαντικότερο,… δεν παραιτήθηκα, δεν έχασα την αυτοπεποίθηση μου.
Αυτό κάνουμε εδώ στη Στροφή. Ερχόμαστε άλλοι και φεύγουμε διαφορετικοί. Κάθε αλλαγή και δυσκολία, κάθε αλλαγή και ένα άλλο εμπόδιο που διαλύεται.
 
Γιατί στη Στροφή έχουμε αξίες, αγάπη χωρίς ανταλλάγματα, αλληλεγγύη, νοιάξιμο, ζωή, ελευθερία συναισθημάτων.. μαθαίνουμε ότι ο άνθρωπος έχει μεγάλες δυνατότητες. Η θέληση είναι το παν. Μέσα από «ατυχήματα, αναποδιές, δυσκολίες» βγαίνει μια άλλη δύναμη. Τίποτα δεν τελειώνει, αν δεν το θελήσουμε εμείς.
 
Οι στόχοι και τα σχέδια της νέας χρονιάς είναι λίγο και σαν τα όνειρα. Ποτέ δε σταματήσαμε να ονειρευόμαστε επειδή δεν έγιναν πραγματικότητα. Τη στιγμή που ονειρευόμαστε, χαμογελάμε.
 
Γονείς και παιδιά, εσείς που σκέφτεστε ακόμη, που δειλιάζετε, που πιστεύετε ότι είναι δύσκολα, χτυπήστε την πόρτα της Στροφής. Η Στροφή σαν μια τρυφερή μάνα θα σας δεχθεί με αγάπη και νοιάξιμο.
 
ΝΑΙ. Επώδυνη διαδικασία. Αξίζει όμως. Και αρχίζω να διορθώνω κομμάτι κομμάτι, σαν ένα παζλ κακοφτιαγμένο, μέχρι να τα καταφέρω. Βάζω όρια πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους γύρω μου, στην οικογένεια μου.
 
Στόχοι για την νέα χρονιά είναι:
Περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη αισιοδοξία, περισσότερα χαμόγελα, θετική ενέργεια, θετική στάση απέναντι στα πράγματα και στη ζωή γενικότερα, ώστε να προσελκύσω πιο ευνοϊκές συνθήκες για να πετύχω.
Για λίγα λεπτά κάθε μέρα, να διαθέτω χρόνο για τον εαυτό μου. Να ονειρευτώ την απόκτηση του επόμενου στόχου μου, πως θα νιώθω όταν τον πετύχω, πως θα αισθάνομαι. Τι θα βλέπω και θα ακούω.
Γιατί ξέρω καλά ότι αν καταφέρω και αλλάξω τον εαυτό μου, αυτό θα έχει επίδραση και στην οικογένεια μου. Η οικογένεια μου και εγώ, μπορούμε να αλλάξουμε τους γύρω μας. Και αυτό πάει σε περισσότερους και όλο πιο πολλούς. Και αυτό είναι σπουδαίο.
 
Στην ζωή μας ξεκινάμε με αισιοδοξία, η πορεία όμως είναι πάντα διαφορετική. Και αποκτάμε μεγαλύτερη εμπειρία και δύναμη, και η πορεία γίνεται πιο βατή. Έχω χιούμορ και γίνομαι παράδειγμα ζωής.
 
Καλή χρονιά, γεμάτη όνειρα και ελπίδες.
Σε ευχαριστώ Στροφή!
 
Διάλεξα το τραγούδι «ΓΙΝΕΤΑΙ» με ερμηνευτή τον Αντώνη Ρέμο. Γιατί εδώ ξέρουμε ότι γίνεται.
 
Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Τη Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα γονιών από την εκπομή της 26/2/2024
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ : Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΕΝΤΙΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ με ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
"Αυτός ο δρόμος"
Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Η ραδιοφωνική δραστηριότητα της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Η ραδιοφωνική δραστηριότητα της θεραπευτικής κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ραδιοφωνική εκπομπή του Δεύτερου προγράμματος «Επί Τόπου Στροφή», παραγωγή της Γιάννας Τριανταφύλλη με καλεσμένο τον Παντελή Θαλασσινό
Ραδιοφωνική εκπομπή του Δεύτερου προγράμματος «Επί Τόπου Στροφή», παραγωγή της Γιάννας Τριανταφύλλη με καλεσμένο τον Παντελή Θαλασσινό
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr