Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
Κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου οι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

 

 

Οι φοιτητές αποφεύγουν να παρακολουθούν τα βραδινά μαθήματα αφού φοβούνται για την ασφάλειά τους όταν φεύγουν. Αλλοι έχουν ξυλοκοπηθεί, ενώ γυναίκες υπάλληλοι, καθηγήτριες και φοιτήτριες παρενοχλούνται σεξουαλικά. Παρά τις επιχειρήσεις - σκούπα, το παρεμπόριο, η χρήση ναρκωτικών και η εγκληματικότητα εξακολουθούν να κυριαρχούν γύρω και μέσα στους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας.
 
Μπροστά σ' αυτή την κατάσταση, ο σύλλογος καθηγητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου με ανοιχτή επιστολή του ζητά αφύπνιση για την κατάσταση που επικρατεί προτού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, υπάρξουν θύματα. Οι πανεπιστημιακοί, μάλιστα, καταγράφουν συγκεκριμένα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας τα οποία έγιναν μόλις τις τελευταίες μέρες στους δρόμους γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Ειδικότερα, αναφέρουν: Την Παρασκευή 23 Μαρτίου δύο γυναίκες υπάλληλοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου παρενοχλήθηκαν επίμονα από αλλοδαπό άνδρα που εισέβαλε στον χώρο του γκαράζ. Η τυχαία είσοδος στον χώρο του γκαράζ τρίτου εργαζομένου (άνδρα) ύστερα από λίγα λεπτά έδωσε τέλος στον τρόμο των δύο συναδέλφων.
 
Συνάδελφος εποχούμενος στην οδό Δεριγνύ, και πριν φτάσει στην οδό Μαυροματαίων, εξαπατήθηκε από αλλοδαπό με τη μέθοδο του σκασμένου ελαστικού: καθώς βγήκε από το αυτοκίνητό του για έλεγχο του ελαστικού, συνεργός του δράστη αφαίρεσε αντικείμενο από το αυτοκίνητό του ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού.
Εχουν αναφερθεί παρενοχλήσεις σεξιστικής μορφής φοιτητριών και εργαζομένων του πανεπιστημίου από τις ομάδες των αλλοδαπών που συνδέονται με το παρεμπόριο και συχνάζουν γύρω και μέσα στο ίδρυμα.
 
Η παρακολούθηση μαθημάτων και η γενικότερη προσέλευση φοιτητών στο πανεπιστήμιο έχει περιοριστεί αισθητά, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, εξέλιξη που συνδέεται με προβλήματα ασφάλειας τόσο εντός του πανεπιστημίου όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Οι κοινόχρηστες υποδομές υγιεινής του πανεπιστημίου έχουν ουσιαστικά καταληφθεί από αλλοδαπούς μικροπωλητές και η κατάσταση εγκυμονεί σοβαρούς υγειονομικούς κινδύνους για τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Σε αιματηρό περιστατικό την Τρίτη 27 Μαρτίου, νεαρός ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς από ομάδα ατόμων στο υπόγειο του κεντρικού κτιρίου, στα σκαλοπάτια προς την πτέρυγα Αντωνιάδου. Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί περίπου προ μηνός.
 
Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Ακουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΑΠΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ακουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Άκουσέ την αλλιώς με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
32 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΟΦΗ……O ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ
ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο της ΣΤΡΟΦΗΣ: «32 χρόνια ΣΤΡΟΦΗ, 32 χρόνια προσφοράς και αγάπης» τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 15.00
Ρ/Φ ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ - ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Η ΣΤΡΟΦΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»
Spot ΚΕΘΕΑ:
Spot ΚΕΘΕΑ: "Πνιγμός" για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
Απόκριες στην Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr