Αρχική Σελίδα : Νέα Αρχικής Σελίδας
26 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών: Ακόμα μια μέρα "ΚΑΘΑΡΟΣ"

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26 Ιουνίου 2012

26 Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών
 

Εξαρτημένοι χρήστες στο δρόμο, στις φυλακές, στο περιθώριο. Οικογένειες σε αδιέξοδο, σχολικές κοινότητες σε κρίση, τοπικές κοινωνίες που ζητούν βοήθεια…

Τους στηρίζουμε και διεκδικούμε μαζί τους το δικαίωμα στη θεραπεία και στην κοινωνική ένταξη. Παλεύουμε για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.
Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί. ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
 
Για εμάς, ο Ιούνιος έχει δυο σημαντικές ημέρες. Την 21η Ιουνίου ημέρα δημιουργίας του πρώτου προγράμματος για έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών του ΚΕΘΕΑ από το 1988, όπου οι άνθρωποι που έχουν διαβεί το μονοπάτι της ΣΤΡΟΦΗΣ από την πρώτη ημέρα έως σήμερα μετρούν τις ημέρες που έχουν γυρίσει τη πλάτη τους στην χρήση και την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, που ενώνουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας σε μια πράξη αλληλεγγύης για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.
 
Οι εκδηλώσεις που θα συμμετέχει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών είναι οι ακόλουθες:
 
§      Την 1η Ιουλίου 2012, στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής και ώρα 6.00μμ, και με αφορμή την επέτειο για τα 10 χρόνια λειτουργίας της Μονάδας Εφήβων «ΑΤΡΑΠΟΣ», οι Θεραπευτικές Κοινότητες του ΚΕΘΕΑ: ΣΤΡΟΦΗ, ΠΛΕΥΣΗ, του ΘΗΣΕΑ και του 18 ΆΝΩ, διοργανώνουν ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που εκτός από τα μέλη των Κοινοτήτων θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι και ηθοποιοί.
Με το τέλος τους τουρνουά στο σκοπευτήριο Καισαριανής (μπροστά στο κτίριο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης) και ώρα 9.00 μμ, θα ακολουθήσει συναυλία με τα μουσικά συγκροτήματα της “Ατραπού” του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και του 18 Άνω.
 
§      Στις 5 Ιουλίου 2012 στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα και ώρα 11.00, οι Ομάδες Συμβουλευτικής του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ μαζί με την Ομάδα Μουσικής του Καταστήματος Κράτησης, διοργανώνουν μουσική συναυλία.
 
Τα παιδιά στις ομάδες του Καταστήματος Κράτησης στον Αυλώνα, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να ονειρευτούν και να σχεδιάσουν μια καθαρή και ελεύθερη ζωή.
 
Στηρίζουμε την προσπάθειά τους αυτή, το δικαίωμα στη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο : 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:
 
 

 ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ!

Για κάθε μια μέρα που περνάει για τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ, η προσπάθεια έχει αποτέλεσμα. Αυτό το μήνυμα το στέλνουμε σε όλους τους έφηβους που βρίσκονται στο δρόμο, στις φυλακές στο περιθώριο. Ακόμα, είναι ένα μήνυμα για τις οικογένειες που βρίσκονται σε αδιέξοδο, τις σχολικές κοινότητες που είναι σε κρίση, τις τοπικές κοινωνίες που ζητούν βοήθεια…
Τους στηρίζουμε και διεκδικούμε μαζί τους το δικαίωμα στη θεραπεία και την κοινωνική ένταξη. Παλεύουμε για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.
ΕΙΜΑΙ 8520 ημέρες ΚΑΘΑΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ.
ΑΝΤΩΝΗΣ Π.
 
ΕΙΜΑΙ 332 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ!
ΜΙΧΑΛΗΣ Γ.
 
ΕΙΜΑΙ 370 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ Τ.
 
ΕΙΜΑΙ 537 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!
ΘΑΝΑΣΗΣ Δ.
 
ΕΙΜΑΙ 262 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ!
ΓΙΟΥΣΟΥΦ Μ.
 
ΕΙΜΑΙ 190 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν.
 
ΕΙΜΑΙ 448 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ… ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΙΣ.
 
ΕΙΜΑΙ 181 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!
ΧΡΗΣΤΟΣ Σ.
 
ΕΙΜΑΙ 147 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ… ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΠΟΝΟΣ, ΦΟΒΟΣ, ΘΥΜΟΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΧΑΡΑ, ΓΕΛΙΑ, ΑΓΑΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΗ!!!
ΜΑΡΙΑ Μ.
 
425 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΥΣΙΕΣ!
425 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ, ΠΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ!
425 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ «ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ»
ΣΤΕΛΙΟΣ Μ.
 
ΕΙΜΑΙ 280 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!
ΠΑΡΗΣ Τ.
 
ΕΙΜΑΙ 426 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ, ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΔΩΡΑ ΑΙΚ.
 
ΕΙΜΑΙ 390 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Κ.
 
ΕΙΜΑΙ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ
ΣΩΤΗΡΙΑ
ΕΙΜΑΙ 119 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ
 
ΕΙΜΑΙ 58 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ, ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ
 
ΕΙΜΑΙ 96 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ
ΕΙΡΗΝΗ
 
ΕΙΜΑΙ 174 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
ΙΩΑΝΝΑ
 
ΕΙΜΑΙ 178 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΧΑΡΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ
 
ΕΙΜΑΙ 21 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΩΘΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΣΗ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
ΔΩΡΑ Μ.
 
ΕΙΜΑΙ 287 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
 
Για την κάθε μια μέρα που περνάει, τα παιδιά της Επανένταξης και οι Απόφοιτοι του προγράμματος μας λένε για τη δική τους προσπάθεια…
 
Λοιπόν, υπολόγιζα πόσες μέρες είμαι καθαρή και είναι 2.459 μέρες! Το να είσαι καθαρός για μένα σημαίνει ότι ξαναπήρα τη ζωή μου στα χέρια μου και είμαι πλέον εγώ ο κυρίαρχος του παιχνιδιού της ζωής μου! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ζεις τις στιγμές σου κάθε μέρα τόσο αληθινές, ότι συναισθήματα και να έχει αυτό!!
Μαρίκα Π.
 
Είμαι 2.555 μέρες καθαρός, τις έκλεισα στις 4/6/2012 και είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που για να είμαι ακόμη καθαρός σημαίνει ότι με βοήθησε το πρόγραμμα και όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί! Για αυτό σας ευχαριστώ όλους για αυτά που μου δώσατε να πάρω μαζί μου για να μείνω καθαρός! Μακάρι, όλα τα παιδιά που περνούν από το Πρόγραμμα να μείνουν πάντα καθαροί, γιατί είναι το πιο όμορφο πράγμα να είσαι καθαρός και αληθινός!
Νίκος Κ.
 
2.157 μέρες ΚΑΘΑΡΟΣ! Κάθε μια μέρα άγχους, επικοινωνίας, αδιεξόδου, έκφρασης, απομόνωσης, ελπίδας, καταπίεσης, ελευθερίας, απογοήτευσης, ικανοποίησης, ματαίωσης, ΖΩΗΣ! Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον, Άγνωστος – Γνωστός.
Πέτρος Τ.
 
Στις 26/6/12 θα είμαι 2.267 ημέρες καθαρός!
Αυτό για εμένα σημαίνει ότι μπορώ να κοιτάω τη ζωή μου κατά πρόσωπο και όχι με φόβο, ότι μπορώ να κάνω όνειρα και να τα πετυχαίνω, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι όταν δεν τα πετυχαίνω να μην τα παρατάω, αλλά να συνεχίζω. Λίγα είναι, αλλά πόσο καλύτερα να το περιγράψω!
Κώστας Γ.
 
 
4.390 μέρες φανταστικής ζωής, απολαμβάνοντας και εκτιμώντας από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο δώρο που προσφέρει απλόχερα η ζωή γιατί ανάμεσα στις δυσκολίες, κακοτυχίες κι όλα τα στραβά που συμβαίνουν αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γιατί μαγκιά είναι να πιάνεις την πέτρα και να την στύβεις. Εάν δεν μπορείς να την στύψεις, τουλάχιστον να προσπαθήσεις και εάν δεν έχεις πέτρα να ψάξεις να την βρεις. Εν τέλει, η περιπέτεια με τα ναρκωτικά που όλος ο κόσμος θεωρεί ατυχία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξελιχθεί σε δώρο ζωής!
Νίκος Αν.
 
1.460 ημέρες είμαι ελεύθερος, νιώθω, εκφράζομαι . Το να μπορώ να έχω ευκαιρίες σαν αυτή, να το μοιραστώ με ανθρώπους σε μια τόσο σημαντική μέρα για όλους μας είναι ελευθερία. Ελευθερία σημαίνει να μην είσαι εξαρτημένος από τίποτα και από κανέναν. Να μπορώ να ζω την κάθε μου μέρα επιλέγοντας εγώ τι πραγματικά θέλω να κάνω και ποιος πραγματικά θέλω να είμαι! Είμαι ο Δημήτρης και μπόρεσα να απεξαρτηθώ! Όχι εύκολα, αλλά το αντάλλαγμα που παίρνεις για αυτή την προσπάθεια είναι ανεκτίμητης αξίας. Είμαι ο Δημήτρης και μου αξίζει να είμαι ελεύθερος, είναι ένα δώρο που πρέπει να κάνει ο καθένας στον εαυτό του!
Δημήτρης Φ.
 
Είναι 487 μέρες καθαρή και είναι πολύ σημαντικό για μένα, γιατί καθαρή δεν είναι μόνο από τις ουσίες, είναι οι επιλογές που κάνεις στη ζωή σου και οι συμπεριφορές σου και χαίρομαι γιατί ενώ περνάω δυσκολίες σε αυτά τα κομμάτια, έναν χρόνο τώρα, έχω μάθει να το παλεύω και μου δίνει δύναμη, που όλο αυτό το διάστημα μπορώ να είμαι καθαρή ανάμεσα σε ανθρώπους. Αυτό είναι ένα κομμάτι της φιλοσοφίας της Κοινότητας που το κρατώ και στη ζωή μου!
Νατάσα Τ.
 
Νιώθω σεβασμό απέναντι σε όποιον κάνει αγώνα για μια καθαρή ζωή και για μια ζωή χωρίς ουσίες. Είμαι υπερήφανη για το παιδί μου και χαίρομαι που συμμετέχει σε αυτόν τον αγώνα, επιλέγοντας κάθε στιγμή να παραμείνει και αυτή τη στιγμή καθαρός.
 
Αυτό εμπνέει και μένα, σε μια παράλληλη προσπάθεια και δίνει σημαντικό νόημα στη ζωή μου σαν γονιό αλλά και σαν άνθρωπο.
Βάσω Λ.
Bookmark and Share
Νέα Αρχικής Σελίδας
 
Τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Κείμενα γονιών από την εκπομή της 26/2/2024
Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ : Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΕΝΤΙΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ με ΘΕΜΑ: ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
"Αυτός ο δρόμος"
Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 15.00, κάνε κλικ στο διαδικτυακό ραδιόφωνο STROFI με την ομάδα ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συμμετέχει στο E.Y.R.O. (European Youth Remote Orchestra)!
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα Προπύλαια Αθήνας για τη Βία των Εξαρτήσεων
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα Προπύλαια Αθήνας για τη Βία των Εξαρτήσεων
Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο  Σεπτέμβριος 2010
Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο Σεπτέμβριος 2010
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr