Η ΣΤΡΟΦΗ επιστρέφει στο Πρώτο Πρόγραμμα

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, Θεραπευτικό Πρόγραμμα για έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες και τις οικογένειές τους, επιστρέφει στο φιλόξενο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, πιάνοντας το νήμα από εκεί που το είχε αφήσει.

Με αγάπη, συναίσθημα, χαρά, όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Με πίστη στην αλλαγή, στα όνειρα, τη φιλία, την ελπίδα, την αλληλοβοήθεια, την αξία της “καθαρής ζωής”.

Μια ημίωρη ζωντανή εκπομπή συναναΣΤΡΟΦΗΣ με την κοινωνία μέσα από ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη χρήση ουσιών στην εφηβεία και την απεξάρτηση, όπως αυτή επιτελείται στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, μία εκπομπή για τα περισσότερα και λιγότερα σημαντικά σημεία της ζωής μας. Οικοδεσπότες της εκπομπής τα παιδιά με εκλεκτούς  καλεσμένους, επώνυμους και ανώνυμους, σε μία ανοιχτή επικοινωνία στηριγμένη στα ερωτήματα των ακροατών και στην πρόθεση των ανθρώπων του Θεραπευτικού Προγράμματος να απαντούν μέσα από τη γνώση και τη βιωματική εμπειρία.

Από τις 10 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή  στις τρεις και μισή το απόγευμα το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ θα σας κρατάει συντροφιά από τη συχνότητα του Πρώτου Προγράμματος με ευχές για την πρώτη εκπομπή του χρόνου και την επανασύνδεση με την ΕΡΤ και με το μήνυμα:

“το Δέντρο της Ζωής μας έχει ρίζες βαθιές και κλαδιά πολλά”.

Σας περιμένουμε ξανά !
 

Bookmark and Share
Κύριο Μενού
 
Web Radio Strofi
Κυριακή 17 Μαΐου, μουσική εκδήλωση στο ΕΚΚΝΑ
Η ΣΤΡΟΦΗ επιστρέφει στο Πρώτο Πρόγραμμα
Αθλητικές δραστηριότητες των μελών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ
Αθλητικές δραστηριότητες των μελών της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ
Ομάδα φωτογραφίας
Ομάδα φωτογραφίας
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr