Web Radio Strofi

Θετική εμπειρία ζωής είναι και η δημιουργία του Στούντιο Ηχογράφησης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και η λειτουργία του διαδικτυακού ραδιοφώνου “Web radio ΣΤΡΟΦΗ”. Το στούντιο ηχογράφησης, εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα είναι ικανό να ανταπεξέλθει ακόμη και στις πιο απαιτητικές ηχογραφήσεις, επομένως και να υποδεχθεί μεγαλύτερες «προκλήσεις» από νεανικά μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες!

Η ολοκλήρωση λειτουργίας του “Web-radio ΣΤΡΟΦΗ” έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη πρωτοβουλιών για νέους 2010» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Μέσα από τη διαδικτυακή συχνότητα του web-radio Strofi, και με την ευγενική υποστήριξη του www.live24.gr, τα μέλη των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ, επαγγελματίες του χώρου του ραδιοφώνου σε εθελοντική βάση, καλλιτέχνες, αλλά και ιδιώτες εθελοντές, επιδιώκουν να ενημερώσουν, να προσφέρουν ποιοτική ψυχαγωγία και να περάσουν το μήνυμα της ανάγκης για κοινωνική επανένταξη όλων των απεξαρτημένων.

Το web-radio Strofi, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ενεργούς πολίτες και όλους όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων σε ένα δημιουργικό δημόσιο διάλογο.

Συμμετέχοντας στο web-radio, οι έφηβοι του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν συστηματικά στο αντικείμενο του σχεδιασμού, της οργάνωσης, του προγραμματισμού και της λειτουργίας ενός διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ενισχύει τη δυνατότητα έκφρασης του εαυτού τους μέσα από ένα δημιουργικό κανάλι επικοινωνίας. Εδώ και ένα χρόνο οι έφηβοί μας επεκτείνουν την εμπειρία τους στην ραδιοφωνική παραγωγή, συμμετέχοντας κάθε Κυριακή στην ωριαία εκπομπή (11.00-12.00) του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ (103,7), «Επί Τόπου Στροφή» , με γνωστούς καλλιτέχνες του χώρου της μουσικής και του θεάματος

Bookmark and Share
Κύριο Μενού
 
Web Radio Strofi
Κυριακή 17 Μαΐου, μουσική εκδήλωση στο ΕΚΚΝΑ
Η ΣΤΡΟΦΗ επιστρέφει στο Πρώτο Πρόγραμμα
Διαβάστε Επίσης
Ντοκιμαντέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή
Ντοκιμαντέρ του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στην εκπομπή "Σημείο Art" της ΝΕΤ "Καθαρό Ραδιόφωνο"
Ομάδα μουσικής
Ομάδα μουσικής
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr