Αρχική Σελίδα : Νέα : Τα Νέα μας
Τα Νέα μας
Ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συμμετέχει με έργα του εικαστικού εργαστηρίου των γονέων σε γιορτινό παζάρι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton από τις 10πμ έως τις 10μμ. Το γιορτινό παζάρι διοργανώνεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Εθελοντισμού και Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα, με κύριους διοργανωτές το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού στην Ελλάδα και τον φορέα Κοσμο-Πολιτισμός. Για περισσότερα, κάνετε κλικ στο κείμενο.
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ο Σύλλογος Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ Αργυρούπολης – Ελληνικού, διοργανώνουν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα το Σάββατο 27/9/14 στις 4.30μμ στο γήπεδο 8x8 του Star Football Club στη Βούλα, (Αλκυονίδων 4, Βούλα/απέναντι από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας – επί της παραλιακής) για τις ανάγκες του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού και την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου. Είσοδος Ελεύθερη Τον φιλικό αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές. Στη λήξη του αγώνα θα απονεμηθεί αναμνηστικό έπαθλο. Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης: STAR FOOTBALL CLUB Βούλας
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ με τη ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ και ο Σύλλογος Οικογένειας του θεραπευτικού προγράμματος στο πλαίσιο της Κοινωνικής Συναναστροφής, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 θα συμμετέχουν στη δράση του Στεκιού Αλληλεγγύης Παλλήνης με κεντρικό μήνυμα: «χτίζοντας μια κοινωνία αλληλεγγύης». Συζήτηση και μουσική για μια κοινωνία αλληλεγγύης, στις 13/9 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης (Εθν. Αντιστάσεως & Μαυρομιχάλη). Ώρα έναρξης συζήτησης:7μμ. Ώρα έναρξης συναυλίας: 9μμ. Αντί εισιτηρίου, συλλογή τροφίμων. Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρίσκεται η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
Η Θεραπευτική Κοινότητα Εφήβων ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ κλείνει την κατασκηνωτική της περίοδο στη Ζάκυνθο με μια σύντομη ανασκόπηση των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν, των συνεργασιών που ενισχύθηκαν με την τοπική κοινωνία, των επαφών που αναπτύχθηκαν, τις εμπειρίες των παιδιών και τα συναισθήματα που διακινήθηκαν. Το σύνθημα "Νιώσε-αγάπα-γέλα χωρίς ουσίες", έρχεται σε μια διαδρομή πολλών χιλιομέτρων από την Αθήνα, να επισφραγίσει αυτό που η Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ κατακτά - με θεραπευτικά και δημιουργικά μέσα για τα μέλη της. Έτσι, επάξια φιγουράρει μπροστά στον φακό, πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα των ανθρώπων που οργάνωσαν, συμμετείχαν ή και που επισκέφτηκαν για λίγο διάστημα τους κατασκηνωτές. Για περισσότερα, κάνετε κλικ στο κείμενο.
Η θεραπευτική Κοινότητα ΣΤΡΟΦΗ κατασκηνώνει στη Ζάκυνθο και φέτος για τις καλοκαιρινές διακοπές, όχι όμως χωρίς να κάνει τη συνήθη φασαρία της! Συνεργός για άλλη μια φορά ο Πολιτιστικός Σύλλογος "ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ" της Κοινότητας Σκουλικάδου. Έτσι και φέτος η μεγάλη φασαρία θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, όπου η ΜΠΑΝΤΑ της ΣΤΡΟΦΗΣ στις 9.30μμ θα δώσει συναυλία στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου. Ενώ από τις 15 έως και τις 17 Ιουλίου, γονείς του Συλλόγου Οικογένειας θα είναι στη διαθεσιμότητα των κατοίκων της περιοχής για ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών στην εφηβεία, όπως πραγματοποιείται στα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ.
 
Τα Νέα μας
 
Καθαρές διακοπές για μένα σημαίνει...
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Σχολείο και χρήστες ναρκωτικών - Όταν οι απόβλητοι του εκπαιδευτικού συστήματος ξαναγυρίζουν στα θρανία
Οι σύλλογοι εργαζομένων θεραπείας και πρόληψης για τη "Γιορτή κάνναβης"
Πανελλαδική εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του Κομπάνι
Όπως και στην Κατοχή, σήμερα οι άνθρωποι φοβούνται
1ο Μετεκπαιδευτικό Επιστημονικό Συμπόσιο Κοινωνικής Εργασίας
Γκολ στη φτώχια
"Μαγειρικές εντός" από τον Ηλία Μαμαλάκη και το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στη Μυτιλήνη
Απόφοιτος του ΚΕΘΕΑ οδηγείται στην φυλακή
4η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ
Σύλλογος Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ σε δράση!
Πρόσκλση σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά
Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού αναλαμβάνουν τη συντήρηση έργων τέχνης
Ακολούθησε τη διαδρομή της Στροφής
Ακολούθησε τη διαδρομή της Στροφής
Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο  Σεπτέμβριος 2010
Ιστιοπλοϊκό Τριήμερο Σεπτέμβριος 2010
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr