Αρχική Σελίδα : Νέα : Τα Νέα μας
Τα Νέα μας
Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού με θέμα: «Αντικαπνιστική Πολιτική στα Σχολεία και Καταπολέμηση της Χρήσης Απαγορευμένων Ουσιών», στο Δημοτικό Κατάστημα, αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», (Περικλέους 55). Ομιλητές: Κυρατσώ Σκοδρογιάννη, Υπεύθυνη του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, Κοινωνική Λειτουργός Βαρβάρα Παπαδάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ & Παναγιώτης Μπεχράκης, Ιατρός Πνευμονολόγος Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Στην τελευταία ραδιοφωνική εκπομπή του χρόνου, τη Δευτέρα 30/12 στις 4.00μμ, η ομάδα ραδιοφώνου της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ θα παρουσιάσει μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ. Μιας εκπομπής που έφερε την Κοινότητα κοντά με όλους τους ακροατές που ήθελαν να μάθουν, να ενημερωθούν για την χρήση και τις συνέπειές της στους νέους και τις οικογένειές τους αλλά και για την απεξάρτηση όπως αυτή επιτυγχάνεται σε ένα στεγνό, δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής Θεραπευτικό Πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ, στο ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα συμμετέχει στην εκδήλωση ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, στο κτίριο Ξιφασκίας στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Στην εκδήλωση αυτή, από τις 11.00πμ έως τις 6.00μμ, δεκαπέντε ομάδες πόλης θα αναπτύξουν αθλητικές δράσεις στις πίστες του αεροδρομίου και εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται για οικογένειες, παιδιά και ηλικιωμένους εντός του κλειστού γηπέδου της Ξιφασκίας. Η μουσική μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ με καλεσμένο τον Στάθη Δρογώση, (εθελοντής της ΣΤΡΟΦΗΣ) θα βγει στο προσκήνιο με τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Δυνατότητα ενημέρωσης για το έργο του προγράμματος θα παρέχεται μέσω της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης του Συλλόγου Οικογένειας και Καλλιτεχνίες του Εικαστικού εργαστηρίου θα εκθέτονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ τη Δευτέρα 18/11 από τις 4.00μμ έως τις 5.00μμ θα φιλοξενήσει την ραδιοφωνική ομάδα της Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ. Όλο το παρασκήνιο μιας ρ/φ εκπομπής πριν βγει στο προσκήνιο θα μας αποκαλύψουν αυτή τη Δευτέρα τα παιδιά της ομάδας ραδιοφώνου της ΣΤΡΟΦΗΣ. Από τις 5.00μμ έως τις 6.00μμ της ίδιας ημέρας θα μεταδοθεί σε επανάληψη η εκπομπή που αναφέρεται στην παράσταση – αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη «Ποιος τη ζωή μας την εμπνέει», με καλεσμένους τους συντελεστές της παράστασης, Θέμης Μουμουλίδης, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Θωμαϊδης.
 
Τα Νέα μας
 
Καθαρές διακοπές για μένα σημαίνει...
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Σχολείο και χρήστες ναρκωτικών - Όταν οι απόβλητοι του εκπαιδευτικού συστήματος ξαναγυρίζουν στα θρανία
Οι σύλλογοι εργαζομένων θεραπείας και πρόληψης για τη "Γιορτή κάνναβης"
Πανελλαδική εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του Κομπάνι
Όπως και στην Κατοχή, σήμερα οι άνθρωποι φοβούνται
1ο Μετεκπαιδευτικό Επιστημονικό Συμπόσιο Κοινωνικής Εργασίας
Γκολ στη φτώχια
"Μαγειρικές εντός" από τον Ηλία Μαμαλάκη και το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στη Μυτιλήνη
Απόφοιτος του ΚΕΘΕΑ οδηγείται στην φυλακή
4η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ
Σύλλογος Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ σε δράση!
Πρόσκλση σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά
Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού αναλαμβάνουν τη συντήρηση έργων τέχνης
Ακολούθησε τη διαδρομή της Στροφής
Ακολούθησε τη διαδρομή της Στροφής
Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στις 16/9/12 με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ & τον ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΗ, Πρωταθλητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Παραολυμπιακών Αγώνων στο β' πρόγραμμα της ΕΡΤ.
Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στις 16/9/12 με τον ΠΑΥΛΟ ΜΑΜΑΛΟ & τον ΣΑΚΗ ΚΩΣΤΑΡΗ, Πρωταθλητής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Παραολυμπιακών Αγώνων στο β' πρόγραμμα της ΕΡΤ.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr