Αρχική Σελίδα : Νέα : Τα Νέα μας
Τα Νέα μας
Αυτή την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 3μ.μ, στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, φιλοξενούμενοι στην εκπομπή μας «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ» είναι ο μουσικός και συνθέτης , Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, και οι εκπρόσωποι της Χορωδίας της ΕΡΤ , Αθανασία Κυριακίδου και Σταυρούλα Γιαννακόπουλου για να μιλήσουμε, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία από την συμμέτοχη τους στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά της Χέυδεν, με το μήνυμα «ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ».
Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος 30 ετών κοντά σε έφηβους/νεαρούς ενήλικες χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους. Συμπληρώνεται μια μικρή στροφή στο έργο της απεξάρτησης με πλούσια εμπειρία από ανθρώπους ξεχωριστούς που πλαισίωσαν τη δουλειά μας, θεραπευόμενοι, εργαζόμενοι, εθελοντές, φοιτητές, φίλοι, συνεργάτες. Όλοι εσείς που με τη συμβολή σας καταφέραμε να είμαστε σε κάθε γωνιά της χώρας, όπου μας καλέσατε, μεταφέροντας το μήνυμα της απεξάρτησης και της σημασίας της συνεκτικότητας οικογένειας, κοινωνίας και σχολικών κοινοτήτων στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της χρήσης ουσιών στην εφηβεία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις σκέψεις και τις ευχές που μας στείλατε.
Κάθε χρόνο από το 1993, στις 15 Μαΐου, εορτάζεται η Ημέρα της Οικογένειας και με αυτό τον ετήσιο εορτασμό η Διεθνής Κοινότητα αποδίδει τη μεγάλη σπουδαιότητα της οικογένειας ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ εδώ και 30 χρόνια υποστηρίζει εφήβους / νεαρούς ενήλικες και τις οικογένειές τους στη σημαντική διαδικασία της αλλαγής ,από τη δυσλειτουργία και τους διαχωρισμούς που η χρήση φέρνει σε όλη την οικογένεια , στην ενότητα, την αγάπη, το νοιάξιμο και τη φροντίδα για ένα υγιές μεγάλωμα των παιδιών. Τη σπουδαιότητα αυτής της αλλαγής επικοινωνούν και οι γονείς της ομάδας ραδιοφώνου του Συλλόγου Οικογένειας και αυτό το μοίρασμα αποτελεί τη δική τους συμβολή στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και ειδικότερα των γονιών.
Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συνδιοργανώνουν, για δεύτερη συναπτή χρονιά, παρέμβαση ευαισθητοποίησης στην φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 12.00 με συναυλία με τη «μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ», ένα νεανικό μουσικό σχήμα που κινείται μεταξύ ροκ και έντεχνων ελληνικών ακουσμάτων και αποτελείται από μέλη και προσωπικό του προγράμματος θεραπείας. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ακαδημαϊκού ιδρύματος και είναι ανοιχτή προς το κοινό.
 
Τα Νέα μας
 
Καθαρές διακοπές για μένα σημαίνει...
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Σχολείο και χρήστες ναρκωτικών - Όταν οι απόβλητοι του εκπαιδευτικού συστήματος ξαναγυρίζουν στα θρανία
Οι σύλλογοι εργαζομένων θεραπείας και πρόληψης για τη "Γιορτή κάνναβης"
Πανελλαδική εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του Κομπάνι
Όπως και στην Κατοχή, σήμερα οι άνθρωποι φοβούνται
1ο Μετεκπαιδευτικό Επιστημονικό Συμπόσιο Κοινωνικής Εργασίας
Γκολ στη φτώχια
"Μαγειρικές εντός" από τον Ηλία Μαμαλάκη και το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στη Μυτιλήνη
Απόφοιτος του ΚΕΘΕΑ οδηγείται στην φυλακή
4η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ
Σύλλογος Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ σε δράση!
Πρόσκλση σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά
Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού αναλαμβάνουν τη συντήρηση έργων τέχνης
Οι εθελοντές του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στον φακό του ATTICA TV
Οι εθελοντές του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στον φακό του ATTICA TV
 Ρ/φωνική εκπομπή
Ρ/φωνική εκπομπή " Επί τόπου Στροφή" με καλεσμένη την Ελευθερία Αρβανιτάκη.
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr