Αρχική Σελίδα : Νέα : Τα Νέα μας
Τα Νέα μας
Μια νέα δράση για γονείς με παιδιά στην εφηβεία εγκαινιάζει το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Οικογένειας του προγράμματος, από γονείς που έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν ακόμα πρόβλημα με την χρήση ουσιών των έφηβων παιδιών τους, δημιουργούν ένα σημείο συνάντησης. Προσκαλούν τους γονείς που θέλουν να συζητήσουν ανησυχίες και σκέψεις για την ιδιαίτερη στάση των παιδιών τους, ξεχωρίζοντας τα σημάδια της εφηβείας από την εξαρτητική συμπεριφορά, διακρίνοντας την πραγματικότητα από τον μύθο. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε την πρόσκληση που ακολουθεί.
«ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ» θα είναι το μήνυμα που για άλλη μία φορά θα ακουστεί μέσα από το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο Web Radio Strofi (www.kethea-strofi.gr) την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 4μμ. Καλεσμένοι θα είναι η Κυρατσώ Σκοδρογιάννη και ο Αντώνης Παρλιάρος, οι άνθρωποι που έζησαν την 25χρονη διαδρομή του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, από την αρχή έως σήμερα, με την ευχή να κινητοποιήσει τους έφηβους και τις οικογένειές τους που ακόμη βρίσκονται στα δύσκολα της χρήσης αλλά που μπορούν με βοήθεια να κάνουν τη Στροφή. Γι' αυτό και την Παρασκευή μείνετε συντονισμένοι στο Web Radio Strofi!
Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 5μμ, η ΕΛΕΑΝΑ ΒΡΑΧΑΛΗ θα είναι η επόμενη καλεσμένη της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦH λόγω και της τελευταίας της στιχουργικής δουλειάς στο CD “ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Φωτεινής Τσαλίκογλου. Η Χριστίνα, ο Γιουσούφ, ο Γιάννης και η Μαρία, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για το πώς μπορείς να αποδεχθείς και να συμφιλιωθείς με τα κενά του εαυτού σου, για συναισθήματα, για προσφορά, για τις επιλογές μας, για τα μικρά και μεγάλα Ναι και Όχι μας. Και φυσικά θα μιλήσουν για την 25χρονη πορεία της ΣΤΡΟΦΗΣ καθώς στις 21 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ συμπληρώνει τα 25 χρόνια ζωής του. Γι' αυτό συντονιστείτε μαζί μας στο www.kethea-strofi.gr
Την Κυριακή 16 Ιουνίου στη 1μμ, η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ θα έχει καλεσμένους τους ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ, ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ, συντελεστές της παράστασης ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ - ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ. Η εκπομπή, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια δεν θα ηχογραφηθεί στην ΕΡΤ, αλλά θα μεταδοθεί από το Web Radio Strofi στο www.kethea-strofi.gr.Επειδή οι καιροί που ζούμε είναι δύσκολοι, όπως και ο αγώνας των παιδιών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και των οικογενειών τους, αυτή η εκπομπή θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης, γιατί στα δύσκολα «ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ».
Η επόμενη καλεσμένη της ομάδας ραδιοφώνου της ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ θα είναι η Σωτηρία Τσιώτρα, Υπεύθυνη της Μονάδας Έγκαιρης Παρέμβασης Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης του ΚΕΘΕΑ, προκειμένου να συζητήσουν για τα σημάδια του εθισμού, για τον τρόπο που η οικογένεια μπορεί να βοηθήσει, για τα προβλήματα που οι νέοι αντιμετωπίζουν στη δύσκολη εποχή της κρίσης. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας την Κυριακή 2 Ιουνίου, στους 103,7 στη 1μμ ακριβώς!
 
Τα Νέα μας
 
Καθαρές διακοπές για μένα σημαίνει...
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Σχολείο και χρήστες ναρκωτικών - Όταν οι απόβλητοι του εκπαιδευτικού συστήματος ξαναγυρίζουν στα θρανία
Οι σύλλογοι εργαζομένων θεραπείας και πρόληψης για τη "Γιορτή κάνναβης"
Πανελλαδική εκστρατεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες του Κομπάνι
Όπως και στην Κατοχή, σήμερα οι άνθρωποι φοβούνται
1ο Μετεκπαιδευτικό Επιστημονικό Συμπόσιο Κοινωνικής Εργασίας
Γκολ στη φτώχια
"Μαγειρικές εντός" από τον Ηλία Μαμαλάκη και το ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στη Μυτιλήνη
Απόφοιτος του ΚΕΘΕΑ οδηγείται στην φυλακή
4η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ
Σύλλογος Εθελοντών ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ σε δράση!
Πρόσκλση σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της ετήσιας έκθεσης του ΟΗΕ για τα ναρκωτικά
Τα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού αναλαμβάνουν τη συντήρηση έργων τέχνης
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ
Το μήνυμα της μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ "Μπορείς αλλά Όχι Μόνος" από τη Ζάκυνθο
Αποφοιτήσεις ΚΕΘΕΑ
Αποφοιτήσεις ΚΕΘΕΑ
ΚΕΘΕΑ
Όροι Χρήσης
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 111/296006-04
H ιστοσελίδα είναι μία προσφορά του
Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ
© 2011 kethea-strofi.gr | Φλωρίνης 15, 112 51, Άγιος Παντελεήμονας, Tηλ: +210 8822122, 210 8814515 Ανάπτυξη: komvos.gr